İncehesap Kulaklık Rezilliği

böyle kampanyalar güzel gibi görünüyor ama site altyapısı yetersiz kalınca sadece insanları sinirlendiriyor bu durum hem gamepower markasına hem de İncehesapa zarar veriyor. güven kaybı yaşanıyor, bir dahaki kampanyada insanlar heves bile etmeyecek.

bundan sonra o sitesi uzak duruyorum artık
Altyapı değil hocam. Altyapı olsa biter bitmez açılmaz ya da başlar başlar açılmamazlık yapmaz. Bunlar bilerek yapıyor. Çok talep var altyapı çöktü vs.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Altyapı değil hocam. Altyapı olsa biter bitmez açılmaz ya da başlar başlar açılmamazlık yapmaz. Bunlar bilerek yapıyor. Çok talep var altyapı çöktü vs.
zaten amacı o böyle yaparsa gamepower markasına hem de İncehesapa zarar veriyor. güven kaybı yaşanıyor, bir dahaki kampanyada insanlar heves bile etmeyecek.

45dk boş boş bekledik

Ekler

• 1752270793192.webp
    1752270793192.webp
    22.6 KB · Hit: 15
neden rezillik tam olarak

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-12 004943.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-12 004943.webp
    8.3 KB · Hit: 19
Sebebi gene böyle itopya gibi mi tutunamadılar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alabilene mis. Bilerek yavaşlatılması vs. yüzünden alamayana rezillik. Siz ilk denemenizde alabildiniz mi?
bilerek yavaşlatma olamaz kaç kişi almaya çalışıyornormal o yavaşlık. 20-30 sekmede alabildim ben

bilerek yavaşlatma olamaz kaç kişi almaya çalışıyor 20-30 sekmede alabildim ben
Hocam tam saat başlayınca çöküyor ve tam 1k olunca düzeliyor bu bilinçli değilse nasıl olur? 23.59 da 10 kişi varken 24.00 da yüzbinlerce mi oluyor?

Hocam tam saat başlayınca çöküyor ve tam 1k olunca düzeliyor bu bilinçli değilse nasıl olur? 23.59 da 10 kişi varken 24.00 da yüzbinlerce mi oluyor?
normal olarak etkinlik başlangıcında yığılma olur site yavaşlar, stok bitince siteden çıkış olur yavaşlama da kalmamış olur

normal olarak etkinlik başlangıcında yığılma olur site yavaşlar, stok bitince siteden çıkış olur yavaşlama da kalmamış olur
Keşke dünyaya bu gözle bakabilsem..(sözüm meclisten dışarı size değil) Hocam evet ama bana şunu açıklayın 23.59da da yığılma yok mu? neden tam o anda yavaşlıyor? 1k olunca yığılma yine var millet yeni görcek ama hemen geri düzeliyor.

Keşke dünyaya bu gözle bakabilsem..(sözüm meclisten dışarı size değil) Hocam evet ama bana şunu açıklayın 23.59da da yığılma yok mu? neden tam o anda yavaşlıyor? 1k olunca yığılma yine var millet yeni görcek ama hemen geri düzeliyor.
bu arada ben 23.55 den sonra giremedim siteye yavaşladı. Normal siteye bile giremiyordum

Geri