İNCEHESAP BOYKOT İSMİ VE LİNKİ YASAKLANSIN

Konusu silinmişti diye hatırlıyorum DA bir sistem çıkardı iyiydi ama biraz daha iyisini bir saat felan sonra neredeyse birebir parçalarla sinerji çıkardı tabi insalarda onu aldı baya drama döndü banlanan oldu forumda o gün :kekw:
Ne Var Bunda Çıkaramaz Mı Ayaküstü Reklamdan Kar

İNCEHESAP İSMİ FORUMDA YASAKLANSIN , İNCEHESAP LİNKLERİ ENGELLENSİN SİNERJİYE YAPILAN TARİFE AYNEN UYGULANSIN

SEBEP

İNSANLARA 1 TL ÜRÜN VERİCEGİZ DEYİP SAAT 00.00 DA İNSANLARI MAGDUR EDİP 30 DK BANT DARALTMASI UYGULAYAN SİTEYİ BOZAN SONRA ÜRÜN 1000 TL YE ÇIKINCA SANİYESİNDE HİÇBİR PROBLEM OLMADAN ALIŞVERİŞ YAPILABİLEN SİTEYE DÖNMESİ KOMEDİDİR ARTIK DA FORUM SAKİNLERİ OLARAK BU SİTEYİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ

SEBEP 2

BOTÇU VS İNSANLARIN SİTEYE GİRİP İNSANLARIN HAKINI YEMESİNİ ENGELLEMEYEN REKLAM BASIP SİTEYİ BOZAN FİRMANIN DA FORUM DA YERİ YOK

Boykot
yoo ben bu internetle aldım hiçte boykot olmasın gayet yararlı bir site
1752271939893.webp

Yasaklanmasın kardeşim niye yasaklanıyor. Bu kampanyaları forumda gördüm de bunları alabildim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-12 011111.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-12 011111.webp
    7.7 KB · Hit: 76
  • Ekran görüntüsü 2025-07-12 011121.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-12 011121.webp
    7.5 KB · Hit: 78
Ne Var Bunda Çıkaramaz Mı Ayaküstü Reklamdan Kar
Elbette çıkarabilir bunda bir sıkıntı yok ama iki taraf arasında daha önce de hazır sistem konusunda anlaşmazlıklar kampanyaya karşı kampanyalar felan oldu tam hatırlamıyorum onu diyorum ben de boykot engelleme gereksiz
Bu arada ben kulaklığı almadım alsam da almasam da fikirlerim aynı

alsam kral demem uyguna aldım derim ama insanları enayi yerine koyup 45 dk oyalayıp sonrada aa tüh bitti şimdi jet motoru gibi sitemiz çalışıyor huhu kandırmacadır yani hiçbir zaman 500 stok yoktu max 100 stok vardı milletide topladılar siteye boş yere
hocam universite okudun mu bilmiyorum ama mesela ders secim saati 8 de baslar ve 8de girdiginde asla acilmaz cogu universite obs sistemi. hep coker kimse ders secimi yapamaz. Aksama dogru kendine gelir ama bir bakarsin tum guzel dersler secilmis sana bir sey kalmamis. Ayni durum yani kim bilir kac bin insan yuklendi siteye ve bir o kadar disi de ayni anda siteden cikis yapti stok bitince. Biranda kendine gelmesi ve hizlanmasi normal bir durum.

Ama siz diyorsaniz sirf 1 tl diye bilerek siteyi yavaslatiyorlar ki kimse alamasin diye sonra kendi adamlarina aldirtip stoklari bitirtiyorlar. Ona bir sey diyemem bu bir teoridir olabilir. Alan insanlar gordum ama kac kisiler bilemem.

yoo ben bu internetle aldım hiçte boykot olmasın gayet yararlı bir site Alıntıyı görüntüle
şaka mısnız herkes 40dk anca aldım diyor bazı almayan var ben nyie boşuna 40dk ekrana baktım ? 40dk uğraş öyle al yoksa çıldır diye mi yaptırıyor? internetle ne alakası var? senle alakası yok kardeşim insan uğraşıp da sonuç alamayınca tabii ki hayal kırıklığı yaşıyor. bu sadece şans meselesi değil teknik altyapı da hazırlıksızdı. eleştirmek iki yüzlülük değil aksine tüketici olarak hakkımız

Adamlar geçen 1 tl ye 2000 mouse dağıttı kimsenin sesi çıkmıyordu şimdi mi boykot oldu bu ürünün oldukça fazla reklamı yapıldı ve sadece 500 stoktu kimbilir kaç bin kişi giriş yapmıştır.Gaming gecesinde bir ton insan faydalandı forumdan 1 tl ye ürün alamadınız diye boykot yapmak da ayrı bir kafa adamlar her şeyin önüne geçemez zaten alan almış gördüğüm kadarıyla ya şans ya bot bilmiyorum ama bu olaydan dolayı site karalanmaz

Adamlar geçen 1 tl ye 2000 mouse dağıttı kimsenin sesi çıkmıyordu şimdi mi boykot oldu bu ürünün oldukça fazla reklamı yapıldı ve sadece 500 stoktu kimbilir kaç bin kişi giriş yapmıştır.Gaming gecesinde bir ton insan faydalandı forumdan 1 tl ye ürün alamadınız diye boykot yapmak da ayrı bir kafa adamlar her şeyin önüne geçemez zaten alan almış gördüğüm kadarıyla ya şans ya bot bilmiyorum ama bu olaydan dolayı site karalanmaz
bu kadar reklam yapıp site altyapını buna göre güncellemeyip insanları oyalayıp 1 tl diye insanları kandıran siteden ürün alınmaz forumda neredeyse tüm insanlar aynı sorunları yaşıyor iken botçular sorun yaşamıyor

bende alamadım ürünü sitede felaketti fakat böyle ağlamıyorum. 1 tl'lik ürünü alamayıp ağlamayın ya burda. firmalar ne yapsa yaranamaz sizin gibilere.

bosuna para veriyormusum demek ki

Ekler

• resim_2025-07-12_012348977.webp
    resim_2025-07-12_012348977.webp
    9.1 KB · Hit: 49
Geri