❌İndirim Bitti! Amazon Uygulama 335 TL adidas All Court 3.0 Basketbol Topu HM4975 Kırmızı

thepublicman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,887
Sepete eklediğinizde otomatik 435 TL'ye düşüyor mobil uygulamadan ILKYAZ kuponuyla 335 TL'ye alabilirsiniz.
Stok çabuk bitebilir 7 numarayı seçmeniz gerekiyor
(Eray sen alma :kekw: )
1752272790315.webp

Futbol topu da var mı ya acaba indirimde

sağol knk çektim 1 tane

Teşekkürler, Bu top hoşuma gitti, %30 indirim yok, sadece 100 TL indirim yaptı ama fiyatı diğer pazar yerlerine göre zaten oldukça düşüktü.

Hiç ihtiyacım yok ama bedava diye aldım çoluk çocuğa hediye ederim

Teşekkürler. Yakın zamanda basketbol topu alacaktım. 600-700'ü gözden çıkarmıştım, yarı fiyatına geldi. Mis, mis. :)

Sepete eklediğinizde otomatik 435 TL'ye düşüyor mobil uygulamadan ILKYAZ kuponuyla 335 TL'ye alabilirsiniz.
Stok çabuk bitebilir 7 numarayı seçmeniz gerekiyor
(Eray sen alma :kekw: )
spora başlamak için iyi bir seçenek mi günde 12 saat çalışıyorum salona gitmeye vaktim yok gerçi yeni kaza yaptım işsiz kaldım şuan ayağım da alçıda bu süreçte çok kilo almaya başladım evimede 1.5km uzaklıkta basketbol parkı var motorla gidip sabahları 30-40dk oynamayı düşünüyorum.

spora başlamak için iyi bir seçenek mi günde 12 saat çalışıyorum salona gitmeye vaktim yok gerçi yeni kaza yaptım işsiz kaldım şuan ayağım da alçıda bu süreçte çok kilo almaya başladım evimede 1.5km uzaklıkta basketbol parkı var motorla gidip sabahları 30-40dk oynamayı düşünüyorum.
Geçmiş olsun reis. Başlangıç için bundan fazlasına gerek yok

Çektim 1 tane eyw.

Geri