❌İndirim Bitti! Amazon Uygulama 335 TL adidas All Court 3.0 Basketbol Topu HM4975 Kırmızı

n11'den Adidas 3s Rubber 218977 Siyah Beyaz Basket Topu Turuncu seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bunu buldum ben de

spora başlamak için iyi bir seçenek mi günde 12 saat çalışıyorum salona gitmeye vaktim yok gerçi yeni kaza yaptım işsiz kaldım şuan ayağım da alçıda bu süreçte çok kilo almaya başladım evimede 1.5km uzaklıkta basketbol parkı var motorla gidip sabahları 30-40dk oynamayı düşünüyorum.
geçmiş olsun ne kadar kaliteli bilmiyorum ama 300-350 e adidas bulmak imkansız gibi bir şey bu segmentte all court iyidir

• Beğen
Reaksiyonlar: Sdza
konu için teşekkürler ilk sipariş indirimiyle 285 e aldım , amazon prime dan 39 lira hediye bakiyesi de gelecek mi devam ediyor mu

Ürün geldi de küçük bir pompa gönderseler iyi olurdu

Ekler

• 1000056183.webp
    1000056183.webp
    414.5 KB · Hit: 72
konu için teşekkürler top geldi bayağı kaliteli duyuor , futbol topu da 300 liraya geliyor almayı düşünen varsa

n11'den Adidas 3s Rubber 218977 Siyah Beyaz Basket Topu Turuncu seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bunu buldum ben de
bu size 7 değil ufak basket topu

Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacağım ama şişirip kullanan var mı? Top hiç iyi sekmiyor. Elden de kayıyor. Decathlon dan aldığımız düşük seviye basketbol topu bile daha iyi. Amazon yorumlarında 1 Yıldız veren bir arkadaş var güzel yorum yapmış keşke önceden baksaymışım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,200
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri