Guvenilir yerden,Aşağıdaki ayarları yaptm rufustan sonra da ilk fotoğraftaki uyarıyı verdi ne yapmam gerek?
Konuyu hortlatacağım microsoftun sitesi dışında nereden indirirseniz indirin bu uyarıyı verirAşağıdaki ayarları yaptm rufustan sonra da ilk fotoğraftaki uyarıyı verdi ne yapmam gerek?
Microsoft veya uuptan indirin.Aşağıdaki ayarları yaptm rufustan sonra da ilk fotoğraftaki uyarıyı verdi ne yapmam gerek?
Yıllardır uuptan indirip özelleştiriyoruz,Konuyu hortlatacağım microsoftun sitesi dışında nereden indirirseniz indirin bu uyarıyı verir
Bende yıllardır microsoftun sitesinden ve uupdumptan indiriyorum eğer özelleştirilmiş bir iso indirirseniz yada bir şeylerden temizlenmiş varsayılan versiyon değilse uyarıyı her zaman verir modlanmış windows isoları ile deneyebilirsiniz uyarıyı verir ama uyarının bir anlamı yoktur bu virüs var demek değildirMicrosoft veya uuptan indirin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yıllardır uuptan indirip özelleştiriyoruz,
Eksik veya yanlış yonlendiriyor olabilirsiniz.
Extra bilmediğimiz varsa paylasın bilelim.
Forumun amacı; bilmediğimiz birsey varsa öğrenmektir.
Daha önce tecrube eden arkadasların birikiminin uzerine koyarak, sorunları en kısa zamanda aşmaktır.
İso dosyasını Microsoftun sitesinden indir eğer bilmiyorsan yt de hangi işletim sistemini kurucaksan windows 10-11 iso dosyası kurulum diye aratAşağıdaki ayarları yaptm rufustan sonra da ilk fotoğraftaki uyarıyı verdi ne yapmam gerek?
iso yazdırmadan format mı atılırhocam rufusla falan uğraşmaya gerek yok direk atın usb belleğe
hocam bu zamana kadar iso dosyayı hiç bir zaman yazdırarak yapmadım. klasörde açıp olduğu gibi usb belleğe attım. çalışmadığı olmadı dahaiso yazdırmadan format mı atılır