Format flash'ı oluştururken hata verdi yardım lütfen

tol4gace

80+
Reaksiyon skoru
0
Aşağıdaki ayarları yaptm rufustan sonra da ilk fotoğraftaki uyarıyı verdi ne yapmam gerek?

Ekler

• 1000609322.webp
    1000609322.webp
    2.6 MB · Hit: 47
  • 1000609320.webp
    1000609320.webp
    1.9 MB · Hit: 40
Güvenilir kaynaktan güncel bir iso dosyası indirin, iso dosyanız virüslü

Aşağıdaki ayarları yaptm rufustan sonra da ilk fotoğraftaki uyarıyı verdi ne yapmam gerek?
Guvenilir yerden,
Microsoft veya uuptan guncel iso indirin.
Uuptan son gıncelli indirin, Microsoft ran 11 indirirseniz çok güncelleme alırsınız hocam.
2024 ekim iso veriyor Microsoft yapı no:1720,
Mayıs guncelli iso yapı no:4061,
Forumda da konu yapmıstım 2/3 gun once.

Konuyu hortlatacağım microsoftun sitesi dışında nereden indirirseniz indirin bu uyarıyı verir

Microsoft veya uuptan indirin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu hortlatacağım microsoftun sitesi dışında nereden indirirseniz indirin bu uyarıyı verir
Yıllardır uuptan indirip özelleştiriyoruz,
Eksik veya yanlış yonlendiriyor olabilirsiniz.
Extra bilmediğimiz varsa paylasın bilelim.
Forumun amacı; bilmediğimiz birsey varsa öğrenmektir.
Daha önce tecrube eden arkadasların birikiminin uzerine koyarak, sorunları en kısa zamanda aşmaktır.

Son düzenleme:
Microsoft veya uuptan indirin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yıllardır uuptan indirip özelleştiriyoruz,
Eksik veya yanlış yonlendiriyor olabilirsiniz.
Extra bilmediğimiz varsa paylasın bilelim.
Forumun amacı; bilmediğimiz birsey varsa öğrenmektir.
Daha önce tecrube eden arkadasların birikiminin uzerine koyarak, sorunları en kısa zamanda aşmaktır.
Bende yıllardır microsoftun sitesinden ve uupdumptan indiriyorum eğer özelleştirilmiş bir iso indirirseniz yada bir şeylerden temizlenmiş varsayılan versiyon değilse uyarıyı her zaman verir modlanmış windows isoları ile deneyebilirsiniz uyarıyı verir ama uyarının bir anlamı yoktur bu virüs var demek değildir

İso dosyasını Microsoftun sitesinden indir eğer bilmiyorsan yt de hangi işletim sistemini kurucaksan windows 10-11 iso dosyası kurulum diye arat

hocam rufusla falan uğraşmaya gerek yok direk atın usb belleğe

iso yazdırmadan format mı atılır
hocam bu zamana kadar iso dosyayı hiç bir zaman yazdırarak yapmadım. klasörde açıp olduğu gibi usb belleğe attım. çalışmadığı olmadı daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri