Yardım Masama NB F80 i nasıl takabilirim?

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,813
şuan tek monitörüm var ama yakın zamanda 2. yi de alıp aynı anda 2 tane kullanıcam o yüzden 2 tane nb f80 aldım. Masam normalde çalışma masası üstte raflar falan vardı onları söktüm kolu takabilmek için ama masanın alt kısmında masayı düzgün tutan ayakları birleştiren büyük bir parça var bu da masanın arkasında ve 3 cm içeride fotodaki beyaz kısım yani. o yüzden buraya nb f80 nin kelepçeli aparatını takamadım. ama masada kablo geçmesi için yuvarlak delik var şuan tek monitör olduğu için o deliğe uygun aparatıyla taktım çok güzelde oldu ama delikten 1 tane var ve 2. monitör gelince nasıl yapacam fikir verirseniz sevinirim.

Ekler

şuan tek monitörüm var ama yakın zamanda 2. yi de alıp aynı anda 2 tane kullanıcam o yüzden 2 tane nb f80 aldım. Masam normalde çalışma masası üstte raflar falan vardı onları söktüm kolu takabilmek için ama masanın alt kısmında masayı düzgün tutan ayakları birleştiren büyük bir parça var bu da masanın arkasında ve 3 cm içeride fotodaki beyaz kısım yani. o yüzden buraya nb f80 nin kelepçeli aparatını takamadım. ama masada kablo geçmesi için yuvarlak delik var şuan tek monitör olduğu için o deliğe uygun aparatıyla taktım çok güzelde oldu ama delikten 1 tane var ve 2. monitör gelince nasıl yapacam fikir verirseniz sevinirim.
Takamassın delme içinde aparat var delip takman lazım

delip takman lazım içinde uzun bir vida gibi bir şey varya onunla takabilirsin ama delmek için matkap vs lazım

delip takman lazım içinde uzun bir vida gibi bir şey varya onunla takabilirsin ama delmek için matkap vs lazım
uzun vidayla montajladım zaten şuanda var olan deliğe. 2. monitör içinde delme harici başka çözüm yolu varmıdır?

masanızı bi tam atarmısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

masanızı bi tam atarmısınız.
1752307896168.webp

1752307919836.webp

Ekler

• 1000034403.webp
    1000034403.webp
    1.6 MB · Hit: 36
up up

arkadan takmak yerine yandan takmayı deneyebilirsiniz 2.monitörünüzü.

yan tarafta boşluk var diye gördüm

arkadan takmak yerine yandan takmayı deneyebilirsiniz 2.monitörünüzü.

yan tarafta boşluk var diye gördüm
yan tarafta ayak var bosluk yok cok ilerde var bosluk bana doğru

deldin mi hocam masayı, bende alacağım delme harici çözüm yok gibi duruyor

Geri