Lorx61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 991
Hocam kasa altına takamıyormusunDostlar selamlar aşağıya görselini ekledim kasada toplam 6 adet fan var 3 egzoz fanı 3 tanede önden havayı içeri alacak şekilde bu tarz kullanmam iyi midir yoksa yukardaki 1 fanı içeri hava üfleyecek şekilde mi takayım
Hocam ben üste 2x140 taktım üst önde olan soğuk hava attı doğru takmama rağmen direk giren havayı üste çekiyor olabilirmigüzel olmuş ek olarak alta reverse fan da eklenebilir sıcaklıklar yüksek olursa
Dostlar selamlar aşağıya görselini ekledim kasada toplam 6 adet fan var 3 egzoz fanı 3 tanede önden havayı içeri alacak şekilde bu tarz kullanmam iyi midir yoksa yukardaki 1 fanı içeri hava üfleyecek şekilde mi takayım
Neden hocam hava akışı bozulmazmı öyleUstteki en sagdaki fanı içeri ufleyecek sekilde degistir.
Mantıklı olur mu sizce çünkü tahminimce önden içeri giren havayı hemen dışarı tahliye ediyor gibiUstteki en sagdaki fanı içeri ufleyecek sekilde degistir.
İşlemcinin soğutucusuna bağlayamam ve alta takmak içinde gerekli vida yokÜsttekilerden ön tarafa yakın olanın kasa altına takılması, direkt ekran kartına hava aktarması daha mantıklı. Hatta abartıya kaçarak eğer uyuyorsa işlemci soğutucunun egzoz fanı olarak bile kullanabilirsin. Görsel olarak da güzel gözükebilir.
Sıcaklık ekran kartı max 70 işlemci 55 oyunlardagüzel olmuş ek olarak alta reverse fan da eklenebilir sıcaklıklar yüksek olursa
Çift taraflı bant ile yapabilirsin hocamMantıklı olur mu sizce çünkü tahminimce önden içeri giren havayı hemen dışarı tahliye ediyor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemcinin soğutucusuna bağlayamam ve alta takmak içinde gerekli vida yok![]()
Ekran kartın nedirMantıklı olur mu sizce çünkü tahminimce önden içeri giren havayı hemen dışarı tahliye ediyor gibi
İşlemcinin soğutucusuna bağlayamam ve alta takmak içinde gerekli vida yok
Sıcaklık ekran kartı max 70 işlemci 55 oyunlarda
Sıcaklık ekran kartı max 70 işlemci 55 oyunlarda