Yardım Kasamın hava akışı nasıl ?

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
991
Dostlar selamlar aşağıya görselini ekledim kasada toplam 6 adet fan var 3 egzoz fanı 3 tanede önden havayı içeri alacak şekilde bu tarz kullanmam iyi midir yoksa yukardaki 1 fanı içeri hava üfleyecek şekilde mi takayım

Ekler

• IMG_1073.webp
    IMG_1073.webp
    452.4 KB · Hit: 46
Dostlar selamlar aşağıya görselini ekledim kasada toplam 6 adet fan var 3 egzoz fanı 3 tanede önden havayı içeri alacak şekilde bu tarz kullanmam iyi midir yoksa yukardaki 1 fanı içeri hava üfleyecek şekilde mi takayım
Hocam kasa altına takamıyormusun

güzel olmuş ek olarak alta reverse fan da eklenebilir sıcaklıklar yüksek olursa

Üsttekilerden ön tarafa yakın olanın kasa altına takılması, direkt ekran kartına hava aktarması daha mantıklı. Hatta abartıya kaçarak eğer uyuyorsa işlemci soğutucunun egzoz fanı olarak bile kullanabilirsin. Görsel olarak da güzel gözükebilir.

Ustteki en sagdaki fanı içeri ufleyecek sekilde degistir.
Mantıklı olur mu sizce çünkü tahminimce önden içeri giren havayı hemen dışarı tahliye ediyor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üsttekilerden ön tarafa yakın olanın kasa altına takılması, direkt ekran kartına hava aktarması daha mantıklı. Hatta abartıya kaçarak eğer uyuyorsa işlemci soğutucunun egzoz fanı olarak bile kullanabilirsin. Görsel olarak da güzel gözükebilir.
İşlemcinin soğutucusuna bağlayamam ve alta takmak içinde gerekli vida yok :(

güzel olmuş ek olarak alta reverse fan da eklenebilir sıcaklıklar yüksek olursa
Sıcaklık ekran kartı max 70 işlemci 55 oyunlarda

Mantıklı olur mu sizce çünkü tahminimce önden içeri giren havayı hemen dışarı tahliye ediyor gibi

Çift taraflı bant ile yapabilirsin hocam

Ekran kartın nedir

Sıcaklık değerleri gayet makul gözüküyor, mevcut dizilim işini yapıyor demek ki. Çok kurcalamaya gerek yok :) Dediğim gibi sadece yapabiliyorsan üsttekilerden sağda olanı ekran kartının altına üfleyecek şekilde takarsan daha olumlu etkisi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,377
Üyeler
183,108
Son üye
bbbbirr
Geri