AhmetEren6587
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Yükleniyor...
shbd.io
2650 etmez üzerine para koy daha iyi bir şey alSizce fiyatını hakediyor mu?Yükleniyor...
shbd.io
Ne alabilirim2650 etmez üzerine para koy daha iyi bir şey al
3-3.5K ya çıkabilirseniz 5600xtNe alabilirim
Tamamen yanlış bir yorum. En üst segment bir işlemcinin dahili grafik birimi anca bu kartı geçebilir ve RX 580 almayı düşünen birisinde öyle bir işlemci büyük ihtimalle yoktur. Fiyatı yüksek. 2000₺ bandında gayet alınabilecek bir kart. 1080p oyunculuk için kısıtlı bütçelerde alınabilecek bir karttır kendisi.işlemcinin kartını kullan bundan iyidir. Bu kartlarım ömrü bitti. Daha güncel kartlara bakmanız iyi olur. Bütçem yok diyorsan biraz daha para biriktirip alacaksın. Tüm paranın gitmesindense biraz daha beklemek daha yararlı olur.
Pazarlık ile 2500 e indirdim hocam. Alınır mı 2500 eTamamen yanlış bir yorum. En üst segment bir işlemcinin dahili grafik birimi anca bu kartı geçebilir ve RX 580 almayı düşünen birisinde öyle bir işlemci büyük ihtimalle yoktur. Fiyatı yüksek. 2000₺ bandında gayet alınabilecek bir kart. 1080p oyunculuk için kısıtlı bütçelerde alınabilecek bir karttır kendisi.
Alınır bence, evet biraz eski bir kart ama hala 1080p oyunculukta yeterli seviyede. Bu fiyatta en iyisidir.Pazarlık ile 2500 e indirdim hocam. Alınır mı 2500 e
dm kutunuzu kontrol edin hocamPazarlık ile 2500 e indirdim hocam. Alınır mı 2500 e
3750 ye 1660 ti satıyorumSizce fiyatını hakediyor mu?Yükleniyor...
shbd.io
Bu fiyata alınmaz ben quadro markayı 1.5k ya aldımSizce fiyatını hakediyor mu?Yükleniyor...
shbd.io