Çözüldü✓ Bilgisayarım geç açılıyor

Karakuzu

80+
Reaksiyon skoru
18
merhabalar yeni bir pc topladım kendim. fakat güç tuşuna basıp açtığımda 30 saniyeye yakın bir süre simsiyah ekran oluyor herhangi bir şey çıkmıyor. sonrasında asus yazısı vs gelip kısa sürede açılıyor. bunun var mıdır bir çözümü neden olur böyle bir şey. yardımcı olursanız sevinirim.

merhabalar yeni bir pc topladım kendim. fakat güç tuşuna basıp açtığımda 30 saniyeye yakın bir süre simsiyah ekran oluyor herhangi bir şey çıkmıyor. sonrasında asus yazısı vs gelip kısa sürede açılıyor. bunun var mıdır bir çözümü neden olur böyle bir şey. yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem nedir

DDR5'in hayatımıza kattığı yeni güzellik. Böylelikle sistem açılırken çay almaya gidebilir hatta çişimizi yapabiliriz.

Max kaç derece gördün hocam bendede aynısı var sıcak baya
valla daha yeni topladım güçlü oyunları indirip test etmeye fırsat bulamadım henüz. izlediğim videolarda 70 dereceleri çok geçmiyor gibiydi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDR5'in hayatımıza kattığı yeni güzellik. Böylelikle sistem açılırken çay almaya gidebilir hatta çişimizi yapabiliriz.
yokmu bi çözümü yaw

Memory context restore seçeneğini biosda aktif et

Geri