yazarım da rdr 2 den daha ağır bir oyun yok bende onu belirteyimTestlerden sonra yaz hocam mutlaka bana unutma ağır oyunlarda 2k ultra dene
anakartım asusbi bende mi ddr5 de 10 saniye bile sürmüyor açılması beyler anlamadım ki biosda fast boot açın varsa msi ultra fast boot mu öyle bir şey vardı bende onu açtım acayip acayip hızlı acılıyor
Pc açılırkenki yavaşlığı kaldırıyorhttps://www.incehesap.com/vento-fsp...-usb-3-0-mesh-e-atx-gaming-kasa-fiyati-72047/
kasa bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi deneyeyim ne işe yarıyor o
Memory Context Restore ayarı, DDR5 belleklerin zamanlamalarına göre sistemin her açılışta eğitilmesinin önüne geçer.
Bahsettiğin şey ultra fast boot değil memory context restore bunu açarsanız ramlerin her seferinde tekrar eğitilmesi gerekmez pc Hızlı açılırbi bende mi ddr5 de 10 saniye bile sürmüyor açılması beyler anlamadım ki biosda fast boot açın varsa msi ultra fast boot mu öyle bir şey vardı bende onu açtım acayip acayip hızlı acılıyor
Rdr2 sonucunu at hocam bekliyorum oynarken sıcaklıklarını fotoğraf atarsan iyi olur beklemedeyimyazarım da rdr 2 den daha ağır bir oyun yok bende onu belirteyim
anakartım asus
Pc açılırkenki yavaşlığı kaldırıyor
Bahsettiğin şey ultra fast boot değil memory context restore bunu açarsanız ramlerin her seferinde tekrar eğitilmesi gerekmez pc Hızlı açılır
Xmp bazen otomatik açıyor farkında olmamış olabilirsin bazı anakartlar direkt açar bazısı autoda bırakır bazısı açmazyok babus ben öyle bir şey yapmadım diyorsan ki şu memory sıkıştırma 32 ramim oldugu için onuda kapattım ben windowstan biosda da msş fast boot mu ne ondan açık o kadar birde klasik bios ayarları xmp falan
memory context restore ayarını aktif etmeyi deneyin.yokmu bi çözümü yaw
indirdiğimde atarım inşRdr2 sonucunu at hocam bekliyorum oynarken sıcaklıklarını fotoğraf atarsan iyi olur beklemedeyim
Hocam şuan bi kasayı çalışırken bir kaç fotoğrafını atarmısın rica etsemindirdiğimde atarım inş
sağolasın düzeldi valla zınk diye açılıyorMemory context restore seçeneğini biosda aktif et
Rica ederim ddr5in yeni özelliği işte naparsınsağolasın düzeldi valla zınk diye açılıyor
buyur kardeşHocam şuan bi kasayı çalışırken bir kaç fotoğrafını atarmısın rica etsem
Sağolasın hocam h.o testleri beklemekteyim direk furkmarka soksan daha hızlı olur aslındabuyur kardeş