2. el ekran kartı alınır mı alırken nelere dikkat etmeliyim (ör: 3090)

Hyrest

80+
Reaksiyon skoru
8
Nelere dikkat etmeliyim - 3090 gibi kartlar 20000tl bu zaman için uygun mudur onun yerine ne alabilirim tavsiye arıyorum.

Eger oyun icin aliyorsaniz 6900xt almaniz daha iyi.
Ekran karti acilmamis diyecegim fakat 3090in acilmamis ihtimali cok az.Etiket durup durmadigina bakin fakat yine de icini acip bakimi yapildiktan sonra yenisini takabilirler tamamen saticiya bagli.
15 20dakikalik Furmark testi.Ekran goruntusu yerine video isteyin ki o karta ait oldugu anlasilsin.

Eger oyun icin aliyorsaniz 6900xt almaniz daha iyi.
Ekran karti acilmamis diyecegim fakat 3090in acilmamis ihtimali cok az.Etiket durup durmadigina bakin fakat yine de icini acip bakimi yapildiktan sonra yenisini takabilirler tamamen saticiya bagli.
15 20dakikalik Furmark testi.Ekran goruntusu yerine video isteyin ki o karta ait oldugu anlasilsin.
Kartın içi açılmamış olduğu söyleniyoe 2021 sonunda satın alınmış ve sadece 3 ay kullanıldığı söyleniyor

Kartin fotograflarini ve furmark testini atar msiniz?
furmark yok istemedim ve daha almıcağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartin fotograflarini ve furmark testini atar msiniz?
1752420103289.webp

Üste 10 atar taksitle 5070 alırım daha iyi
10k fark elektrik parasıyla kapanır 2 senede 😀

o ilanı gördüm büyük ihtimal derdi başka. ilan açıklama vs boş hesap ocakta acılmıs ben direk bakmazdım

daha düzgün ilanlara bak özellikle istanbulda şurda burda magazamız var diyen tiplerden uzak dur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,741
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri