- Reaksiyon skoru
- 1,181
Discord member infoya ban atıyor zaten ipye değilsen ip ban yememissindir
Discord member infoya ban atıyor zaten ipye değilsen ip ban yememissindir
member info neDiscord member infoya ban atıyor zaten ipye değilbotla işlem yapıyorlarsa orası ayrı tabi
E-Mail ve Telefon Numarasımember info ne
olamaz cunku onu da denemistim baska cihazla girdim baska numara ve yeni gmail hesabi ve yeni hesap actim ona ragmen giremedim yalnis biliyosun kralE-Mail ve Telefon Numarası
konudan bagimsiz biraz ama nasil 2 ip hakki var hocam her reset sonrasi ip degisiyor bizim.2 ip hakkın var iss için onunla uğraşma vpnle gir girdikten sonra kapat vpni ban yemezsen devam yersen vpnle girmek zorundasın
ISS boştaki IPyi veriyor her zaman havuzda hangi boş ip varsa onu direkt verir sık sık modemi resetleyip test edebilirsiniz 2den fazla değişim oluyorsa ISS havuzu geniş demektir benim genellikle sabit 2 ip alıyorum uzun süreli güç kesintisi olursa yada santral içi yani tüm mahalle elektriğim kesilirse o zaman ip tamamen değişiyorkonudan bagimsiz biraz ama nasil 2 ip hakki var hocam her reset sonrasi ip degisiyor bizim.
cocuk bisey bilmiyo kanka ip ban yedim diyorum ip ni degistirmeden girebilirsin diyokonudan bagimsiz biraz ama nasil 2 ip hakki var hocam her reset sonrasi ip degisiyor bizim.
sende taş sabrı varmış hocam laf anlatmaktan nasıl yorulmadınızISS boştaki IPyi veriyor her zaman havuzda hangi boş ip varsa onu direkt verir sık sık modemi resetleyip test edebilirsiniz 2den fazla değişim oluyorsa ISS havuzu geniş demektir benim genellikle sabit 2 ip alıyorum uzun süreli güç kesintisi olursa yada santral içi yani tüm mahalle elektriğim kesilirse o zaman ip tamamen değişiyor
4 Yıl resmi topluluk sunucusu moderatörlüğü yaptımsende taş sabrı varmış hocam laf anlatmaktan nasıl yorulmadınız