Aynı kartın değişik yerlerinde farklı kalınlıklar kullanılmış olabilir. Teknik verilerini bulmak lazım.Bir yerde 1mm diğer yerlerde 1.5mm 2mm diyorlar doğru kalınlığını bulamadım hala.
Aynı kartın değişik yerlerinde farklı kalınlıklar kullanılmış olabilir. Teknik verilerini bulmak lazım.Bir yerde 1mm diğer yerlerde 1.5mm 2mm diyorlar doğru kalınlığını bulamadım hala.
Aynı kartın değişik yerlerinde farklı kalınlıklar kullanılmış olabilir. Teknik verilerini bulmak lazım.
Termal ped kaliteleri konusunda bilgim yok, Arctic ürünleri genelde fiyat performanstır, netten araştırılır. Şu anda daha önemlisi kalınlıklar. Elimizde kalınlık konusunda net veriler yoksa şunu yapabilirsiniz; en ince pedden başlayarak hizalayıp soğutucu bloğa yapıştırın, kapattığınızda karşılığı iz bırakıyorsa tamamdır, iz kalmıyorsa bir kalınını deneyin ve bu şekilde tamamlayın.bunu alsam olur mu hocam![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Tamam hocam. Bir sorum daha var, kartın sıcaklarından yola çıkarak kartın çok pis olduğunu düşünüyorum. Devre temizleme spreyi alsıp kullansam olur mu? Karta zararı olur mu?..Termal ped kaliteleri konusunda bilgim yok, Arctic ürünleri genelde fiyat performanstır, netten araştırılır. Şu anda daha önemlisi kalınlıklar. Elimizde kalınlık konusunda net veriler yoksa şunu yapabilirsiniz; en ince pedden başlayarak hizalayıp soğutucu bloğa yapıştırın, kapattığınızda karşılığı iz bırakıyorsa tamamdır, iz kalmıyorsa bir kalınını deneyin ve bu şekilde tamamlayın.
Elektronik kartlar için üretilmiş olanları kullanabilirsiniz. Ben izopropil alkol ve yumuşak boya fırçası kullanıyorum.Tamam hocam. Bir sorum daha var, kartın sıcaklarından yola çıkarak kartın çok pis olduğunu düşünüyorum. Devre temizleme spreyi alsıp kullansam olur mu? Karta zararı olur mu?..
bundan sipariş verdim hocamElektronik kartlar için üretilmiş olanları kullanabilirsiniz. Ben izopropil alkol ve yumuşak boya fırçası kullanıyorum.
O sprey olur.bundan sipariş verdim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Üreticiye mail atıp termal ped kalınlıklarını sordum. Cevap geldi. Maşallah 3 tane ölçü var, sıkıntı .d
Hocam 3 tane farklı kalınlıkta pad almak bayağı maliyetli olur. Benim için sıkıntı olur. Bu yüzden kartı satın aldıktan sonra içine açıp padlerin durumuna bakacağım. Eğer iyi durumdalar ise temizleyip onları kullanırım. Eğer durumları kötüyse kalınlıklarını ölçerek ona göre bir pad siparişi yaparım.O sprey olur.
İnce termal padden başlayarak deneyin. Başlangıçta bütün sırayı yapıştırmanız gerekmez küçük bir parçayla deneyip oluyorsa bütün sırayı yapıştırabilirsiniz.
Acaba o kartı almasanız mı diye düşünüyorum. Risk.Hocam 3 tane farklı kalınlıkta pad almak bayağı maliyetli olur. Benim için sıkıntı olur. Bu yüzden kartı satın aldıktan sonra içine açıp padlerin durumuna bakacağım. Eğer iyi durumdalar ise temizleyip onları kullanırım. Eğer durumları kötüyse kalınlıklarını ölçerek ona göre bir pad siparişi yaparım.
Ne gibi risk hocam? Şuanki sahibi 1 yıl böyle kullanmış hiçbir sıkıntı yaşamamış. Eğlencesine alacağım zaten ihtiyaçtan değil. Fiyatıda uygun. O yüzden alıyorum yani.Acaba o kartı almasanız mı diye düşünüyorum. Risk.
Umarım yaptığınız harcamalar ve verilen emek iyi sonuçlanır.Ne gibi risk hocam? Şuanki sahibi 1 yıl böyle kullanmış hiçbir sıkıntı yaşamamış. Eğlencesine alacağım zaten ihtiyaçtan değil. Fiyatıda uygun. O yüzden alıyorum yani.