❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Abicim umrunda değil ne demek yasa var kanun var, git hakkını ara onu da ben mi söyleyeyim? Karara itiraz et. Şunu da söyleyeyim ben bu gamepadi vergi kargo dahil 450ye aliexpressden almıştım birkaç yıl önce, vergisi de indirimli fiyat üzerinden hesapladılar. Ekstra vergi çıkarsa hakkınızı arayın.
Aliexpress, temu vb yerlerde listing pricedan vergi hesaplanıyor. Ben senden daha ucuza almışım birkaç yıl önce :D. Ayrıca o tarihteki alınan vergiyle bugünkü bir mi sanıyorsun? Yüzde atmışa çektiler ya hani. Bir de hak arayın falan demişsin ayrıca patladım sağ ol hiç akıl edemiyoruz biz :)

bütçem 1000tl civarıydı indirimde 600TL'ye görünce aldım. Vergiyi gidipte 30dolardan hesaplarlarsa 18 dolar vergi cıkmasın. Sizce iptal edeyim mi
@katipke

bütçem 1000tl civarıydı indirimde 600TL'ye görünce aldım. Vergiyi gidipte 30dolardan hesaplarlarsa 18 dolar vergi cıkmasın. Sizce iptal edeyim mi
@katipke
Bütçeyi zorlamıyorsa iptal etmeye gerek yok çünkü cihaz iyi. Aciliyeti yoksa iptal edilebilir ancak. Ben de nova 2 liteı ne yapsam diye düşünüyorum.

Aliexpress, temu vb yerlerde listing pricedan vergi hesaplanıyor. Ben senden daha ucuza almışım birkaç yıl önce :D. Ayrıca o tarihteki alınan vergiyle bugünkü bir mi sanıyorsun? Yüzde atmışa çektiler ya hani. Bir de hak arayın falan demişsin ayrıca patladım sağ ol hiç akıl edemiyoruz biz :)

Vergi miktarı arttı, ben aksi yönde hiçbir şey söylemedim. 13.6 doların yüzde altmışı 8.16 yapıyor yani 326TL.

Ben usulsüz iş yaparlarsa hakkınızı arayın diyorum. Bunda yanlış olan ne var? 30 dolardan vergi hesabı yapabilirler mi? Evet isterlerse yapabilirler, burası Türkiye.

Hakkını aramak istemeyen, riske girmek istemeyen zaten almasın. Sonra fazla para ödeyince "biz akıl edemedik, aldık hata ettik" diye ağlamasın kimse. Kimse sorumluk almak zorunda değil.
Risk almak istemeyen almasın abicim olay bu kadar basit. Anlatmak istediğim bu.

Vergi miktarı arttı, ben aksi yönde hiçbir şey söylemedim. 13.6 doların yüzde altmışı 8.16 yapıyor yani 326TL.

Ben usulsüz iş yaparlarsa hakkınızı arayın diyorum. Bunda yanlış olan ne var? 30 dolardan vergi hesabı yapabilirler mi? Evet isterlerse yapabilirler, burası Türkiye.

Hakkını aramak istemeyen, riske girmek istemeyen zaten almasın. Sonra fazla para ödeyince "biz akıl edemedik, aldık hata ettik" diye ağlamasın kimse. Kimse sorumluk almak zorunda değil.
nereye itiraz edebiliriz böyle bir durumda

aynen kardeşim millete diğer konuda %100 garanti vergi cikmayacak bundada garanti vergi çıkacak diyerek çok yardımcı oluyorsun ticaret bakanı senmisin yoksa
Yahu birak ugrasma bununla daha önce baska bir konuda birisiyle birlikte gene ayni seyleri zirvalayip durdu vergi cikmayacak etmeyecek ben bilirim ederim sen ne bilirsin havasindaydi kanunlari kendi yaziyodu aksini soyleyince benimle laf dalasi etmeye basladiydi ne oldu simdi patladi umarim ders olmustur dicem ama onda pek o kapasite yok

300 küsür lira vergiden fazlası çıkmazmış veya vergisi çoktan hesaplanmış gibi insanları yönlendirmene lüzum yok o halde, değil mi? Birkaç mesaj yukarıda göreceğin gibi insanlar belirli bir bütçeyle alışveriş yapıyor ve doğal olarak kaygı duyuyorlar, bunlara da ağlamayın demek ne kadar makul bilemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,375
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri