Iyzico ile nasıl indirim alabilirim?

Bukr3j

80+ Silver
Reaksiyon skoru
514
iyzico kullanarak wraithesports üzerinden bir mouse almak istiyorum, daha önce iyzico'ya hiç üye olmadığım için daha uyguna alabildiğimi öğrendim ve bu indirimi kullanmak istiyorum...

Hesap açıp doğrulayın İlk alışveriş kampanyasına katılın.
Ödeme kısmında iyzico ile ödeyin diyin iyzicoya kartınızı kaydediyorsunuz uygulamadan öyle ödeyeceksiniz.
Ekstra 400tl indirim almak istiyorsanız parolapara hesabı açıp Parayı parolapara hesabına atıp iyzicoya kayedin ödemeyi öyle yapın.

Hesap açıp doğrulayın İlk alışveriş kampanyasına katılın.
Ödeme kısmında iyzico ile ödeyin diyin iyzicoya kartınızı kaydediyorsunuz uygulamadan öyle ödeyeceksiniz.
Ekstra 400tl indirim almak istiyorsanız parolapara hesabı açıp Parayı parolapara hesabına atıp iyzicoya kayedin ödemeyi öyle yapın.
Paranın iyzico'da mı olması lazım?

1752527537835.webp

Nereden hocam?

Parola para hesabı aç, parayı parolaparaya at buraya parolapara kartını gir. İyzico üzerinden ilk sipariş kampanyasına uygulama üzerinden katıl demeyi unutma. Parola para için bir şey yapmana gerek yok hesabını aç doğrula parayı at sanal kart ile alımını sağla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parola para hesabı aç, parayı parolaparaya at buraya parolapara kartını gir. İyzico üzerinden ilk sipariş kampanyasına uygulama üzerinden katıl demeyi unutma. Parola para için bir şey yapmana gerek yok hesabını aç doğrula parayı at sanal kart ile alımını sağla.
Kazancın 900 lira oluyor. İyzico hesabını doğrulamana gerek yok. İyzico hesabındaki parayı nakit çekemiyorsun nakit çekmek istiyorsan iyzicodan sanal kart oluştur o sanal kart ile vodafone pay hesabındaki sanal kartına 900 lirayı yatır qr kod ile parayı çekebiliyorsun atmlerden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,817
Üyeler
184,227
Son üye
Gforce46
Geri