Techolay forum saçmalığı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

YasinMKC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,226
Merhabalar normalde bu forumda diğer forumların konularını açmam ama bu iş biraz ciddi. Konu şu ki yeni moderatör olmuş bir adam benim bir konudaki yorumumu beğenmediği için 2 kez ban attı üzerine uyarı attı üzerine forumdan banlattı o kadar ezik bir adamki bütün tuşlara basmış maşallah o forumdaki hesabımı silmeye karar verdim yoldan geçeni moderatör yapıyorlar 😅😅😅😂
Asla ve asla kuranın üzerine elimi basabilirim küfür etmedim ve moderatöre de yanlış bir şey yapmadım.
Şuan forumdan tamamen kısıtlandım kendilerini tanrı gibi görüyorlar bütün ulti q w e hangi tuş varsa basmış.

Ekler

• Screenshot_20250715-000602.webp
    Screenshot_20250715-000602.webp
    95.6 KB · Hit: 156
  • Screenshot_20250715-000547.webp
    Screenshot_20250715-000547.webp
    159.2 KB · Hit: 145
  • Screenshot_20250715-000529.webp
    Screenshot_20250715-000529.webp
    176.4 KB · Hit: 145
Son düzenleme:
Da forum harıc adam akıllı forum yok suan DonanımHaberık bı tık ıyı ama cok eskı burası candır

Da forum harıc adam akıllı forum yok suan DonanımHaberık bı tık ıyı ama cok eskı burası candır
Gerçekten en iyi forum donanım arşivi. Siliyorum tırtolay forumu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir saçmalık olabilir mi?

Ekler

• Screenshot_20250715-004216.webp
    Screenshot_20250715-004216.webp
    29.5 KB · Hit: 72
Gerçekten en iyi forum donanım arşivi. Siliyorum tırtolay forumu.

Böyle bir saçmalık olabilir mi?
tehcnopat ayrı komedı techolay ayrı komedı recep baltas zaten ayrı bır komedı

Merhabalar normalde bu forumda diğer forumların konularını açmam ama bu iş biraz ciddi. Konu şu ki yeni moderatör olmuş bir adam benim bir konudaki yorumumu beğenmediği için 2 kez ban attı üzerine uyarı attı üzerine forumdan banlattı o kadar ezik bir adamki bütün tuşlara basmış maşallah o forumdaki hesabımı silmeye karar verdim yoldan geçeni moderatör yapıyorlar 😅😅😅😂
Asla ve asla kuranın üzerine elimi basabilirim küfür etmedim ve moderatöre de yanlış bir şey yapmadım.
Şuan forumdan tamamen kısıtlandım kendilerini tanrı gibi görüyorlar bütün ulti q w e hangi tuş varsa basmış.
Hayır Gitme Yasinim
Screenshot_22.webp

Donanım arşivi candır diğer tüm forumlar balon. Yok noktalamaya dikkat edicekmişiz yok yazım yanlışı. Derdimiz burda bu mu w.
Aga 3 Tane Foruma Falan Üyeyim Cidden En İyisi Burası

@TinerciYasin Belki Böyle Bir Konu Açtın Diye Uyarı Yiyebilirsin Techolaydan

RECEP BALTAŞ FORUM YÖNETEBİLECEK BİR İNSAN DEĞİLDİR

Alıntıyı görüntüle

Forumu Recep yönetmiyor. "Yönetebilen" kişilere emanet ediyor. Ama sonuç yine aynı yere çıkıyor, forum rezalet durumda. Bir de yeşil logolu siteyi görseniz orası daha da fena... :D

Burasıda oralardan hallice. Tartışma çıksa adam küfür etse sende küfür etmeden cevap versen yine ceza alıyorsun (n)

Burasıda oralardan hallice. Tartışma çıksa adam küfür etse sende küfür etmeden cevap versen yine ceza alıyorsun (n)
Mod ekibi çocuk gibi, hayır yazsam bile ceza veriyor. Recep baltaş kendisi yönetemiyo yoldan geçeni mod yapıp onlara veriyor görevi

Forumu Recep yönetmiyor. "Yönetebilen" kişilere emanet ediyor. Ama sonuç yine aynı yere çıkıyor, forum rezalet durumda. Bir de yeşil logolu siteyi görseniz orası daha da fena... :D
Yönetebilen de değil direkt yönetemiyor zaten mod ekibi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri