❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

Uzun Zamandır 43 Olan Versiyonu Takip Ediyordum Bunu Görüp Almam Tamamen Şans Valla :)

Askı Aparatı Olarak Bunu Bakmıştım Olur Mu Acaba ?

büyük ihtimal olur ama vidaları uygun olmayabilir dediğim gibi tvnin içinden kurulum kağıdında alman gereken vida türü yazıyor nalbura kağıdı gösterip o vidadan 4 tane alman lazım ya da askı aparatını aldığın satıcıya yazman lazım bu modele uygun vida gönderir misiniz diye

Reis ben de aldım da daha gelmedi, uydu alıcısıyla da bağlasak gücü wifiden alıyordu değil mi? İnternet kesilirse görüntü alamam yani
uydu alıcısı uydu kablosundan alır internete işin yok ha ama uydu kablon yoksa alamazsın.

büyük ihtimal olur ama vidaları uygun olmayabilir dediğim gibi tvnin içinden kurulum kağıdında alman gereken vida türü yazıyor nalbura kağıdı gösterip o vidadan 4 tane alman lazım ya da askı aparatını aldığın satıcıya yazman lazım bu modele uygun vida gönderir misiniz diye
Vidaları Belkim Uyum Sağlar Denemek Lazım Hocam O Zaman Bu Ürünü Aparat Olarak Konuya Ekliyorum .

uydu alıcısı uydu kablosundan alır internete işin yok ha ama uydu kablon yoksa alamazsın.
ben uydu alıcısını ailem alışık diye aldım yoksa monitör akıllı olduğundan monitör kumandasında mikrofon tuşu ile tek demen gereken şu örnek veriyorum'' habertürk youtube canlı'' bunu diyince direk açılıyor youtube üzerinden.

1752574348536.webp

vida türünü de buldum m8 200e200

Ben samsungun öğrenci store undan aldım. Ölü piksel yok, bulutlanma yok, yandan bakınca renk kaybı da yok. Fakat güneşi absorbe edemiyor. Ona göre konumlandırın. Tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 5 haftadır kullanıyorum

Ben samsungun öğrenci store undan aldım. Ölü piksel yok, bulutlanma yok, yandan bakınca renk kaybı da yok. Fakat güneşi absorbe edemiyor. Ona göre konumlandırın. Tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 5 haftadır kullanıyorum
Anti-glare Yani Parlama Engelleyici Özelliği Zaten Yazmıyor Özelliklerinde .

5 Haftalık Deneyimini Açıklarmısın .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,163
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri