Sistem hakkında yorumunuz nedir

Knk 7500f yapacaksin onu yukarda ozellestirmeleri yazdim ya, diger turlu sistemin saf hali 32.500 zaten
Onunla da alakalı bir bilgim yok :) :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam berbat ötesi bir sistem olmuş 40kya. Yani şuan öneri veremeyeceğim müsait olmadığım için ama asla alınmaz yani.
Müsait olunca senden bi öneri alabilmeyi isterim

39.200 tl (7500f islemci,b650m-r anakart,2x patriot ram,1tb kioxia g3 plus,vento 650 w kasa,bitfenix a1 sogutma)
bunu alıyorum nansha çok teşekkür ederim sağolasın valla tavsiyen için ama kioxia g3 plus ı almayacağım sadece ryzen 7600 ve b650 alıyorum diğerlerini alamıyorum. Var mı ya bunu da al dediğin

AMD Ryzen 5 5600X / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi
Sistem bu. Kardeşime hediye alacağım herhangi bir sıkıntı yaşar mı? Yayın açmayı düşünüyor oynayacağı oyunlar (rust,valo,lol,cs2,tarkof,rdr2,assasincreed vb.) yorumlarınızı bekliyorum. Varsa önerileriniz 39.000 tl ye kadar bütçem bulunmaktadır.
Hocam sistem güzel fakat bu fiyata dhaa iyi sistemler bulabilirsiniz, hem bu ddr4 hem de bu fiyatın üstüne dhaa iyi ekran kartlı ve işlemcili bir sistem toplarsınız anakartınız da iyi olur.

Hocam sistem güzel fakat bu fiyata dhaa iyi sistemler bulabilirsiniz, hem bu ddr4 hem de bu fiyatın üstüne dhaa iyi ekran kartlı ve işlemcili bir sistem toplarsınız anakartınız da iyi olur.
1752577552001.webp

Bu sence nasıl burak

Hocam ilk attığınız sistemden daha iyi hem ddr5 soğutuculu anakartınız da gayet iyi ekran kartı zaten 16 gb modeli
Raminizi ilerde kardeşiniz isterse 32 yaparsınız aynı model ramden.
Zaten dediğiniz oyunları kardeşiniz hayli hayli oynar bu sistemle.
Baştan hayırlı olsun diyeyim ben bile sevindim kardeşiniz nasıl tepki verecek diye güle güle kullansın

Hocam ilk attığınız sistemden daha iyi hem ddr5 soğutuculu anakartınız da gayet iyi ekran kartı zaten 16 gb modeli
Raminizi ilerde kardeşiniz isterse 32 yaparsınız aynı model ramden.
Zaten dediğiniz oyunları kardeşiniz hayli hayli oynar bu sistemle.
Baştan hayırlı olsun diyeyim ben bile sevindim kardeşiniz nasıl tepki verecek diye güle güle kullansın
Çok teşekkür ederim. Bende tepkisini çok merak ediyorum. Önümüzdeki aydan sonra 1 yıl askeri göreve gideceğim gider ayak bi süpriz yapayım dedim. Doğum günüde zaten ayın 27 sinde. Görüşlerin ve fikrin için çok teşekkür ederim iyi günler dilerim sağolasın varolasın

bunu alıyorum nansha çok teşekkür ederim sağolasın valla tavsiyen için ama kioxia g3 plus ı almayacağım sadece ryzen 7600 ve b650 alıyorum diğerlerini alamıyorum. Var mı ya bunu da al dediğin
Butce 35 mi oldu asagida foto atmissin?bari 7500f yapaydin bosa +500 verme 7600 icin ayni islemci zaten.

AMD Ryzen 5 5600X / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi
Sistem bu. Kardeşime hediye alacağım herhangi bir sıkıntı yaşar mı? Yayın açmayı düşünüyor oynayacağı oyunlar (rust,valo,lol,cs2,tarkof,rdr2,assasincreed vb.) yorumlarınızı bekliyorum. Varsa önerileriniz 39.000 tl ye kadar bütçem bulunmaktadır.
Hocam bu bütçeye çok çok çok daha iyi sistem toplayabilirsiniz isterseniz bende yardımcı olabilirim.

Geri