İphone konum yanlış gözüküyor

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
İphone6 kullanıyorum icloud vb girerken ankaradan biri izin istiyor vb diyor neden böyle oluyor ben zonguldaktayım

Ben de Zonguldak'tayım ama Afyonkarahisar gösteriyor hep. Geçen Gaziantep gösterdi. Yıllardır böyle. Bir şey olmaz bence.

konum yanlıs gostermesınden zıyade ortada bı guvenlık sorunu var hesabınızı baska bırı bılıyor mu pcden ıcloud baglanamaya mı calısıor ne gıbı ızın gelıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam bır sanıye sorunu buldum

konum yanlıs gostermesınden zıyade ortada bı guvenlık sorunu var hesabınızı baska bırı bılıyor mu pcden ıcloud baglanamaya mı calısıor ne gıbı ızın gelıyor
Hayır sadece girmek istediğim zaman böyle bir uyarı geliyor ve telefondan giriyorum

İphone6 kullanıyorum icloud vb girerken ankaradan biri izin istiyor vb diyor neden böyle oluyor ben zonguldaktayım
Ankara dedin hemen spawnlandım konum tam olarak ankaranın neresini gösteriyor.

Pcden iclodu gırıs yaptıgımda bende de boyle bısey cıktı benum ıphone bul ve tum konum servıslerım kapalı bundan dolayı yanlıs gosterebılır

Ekler

• F59A37DF-13DC-468E-856A-40C531EFA050.png
    F59A37DF-13DC-468E-856A-40C531EFA050.png
    1.3 MB · Hit: 63
Pcden iclodu gırıs yaptıgımda bende de boyle bısey cıktı benum ıphone bul ve tum konum servıslerım kapalı bundan dolayı yanlıs gosterebılır
Şuan girmeyi denedim afyon merkez diyor ya

Pekı durduk yere mı bu ızın cıktı yoksa benım gıbı baska cıhazdan ıcloud hesabınıza gırıs yaparken mı gelıyor
Giriş yaparken

Sen merkezde misin ?
Evet

Şuan girmeyi denedim afyon merkez diyor ya

Giriş yaparken

Evet
genel bır sorun olabılır ya bılemıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR