Hayır sadece girmek istediğim zaman böyle bir uyarı geliyor ve telefondan giriyorumkonum yanlıs gostermesınden zıyade ortada bı guvenlık sorunu var hesabınızı baska bırı bılıyor mu pcden ıcloud baglanamaya mı calısıor ne gıbı ızın gelıyor
Ankara dedin hemen spawnlandım konum tam olarak ankaranın neresini gösteriyor.İphone6 kullanıyorum icloud vb girerken ankaradan biri izin istiyor vb diyor neden böyle oluyor ben zonguldaktayım
Merkez miBen de Zonguldak'tayım ama Afyonkarahisar gösteriyor hep. Geçen Gaziantep gösterdi. Yıllardır böyle. Bir şey olmaz bence.
Ankarada değilim .dAnkara dedin hemen spawnlandım konum tam olarak ankaranın neresini gösteriyor.
FilyosMerkez mi
Sen merkezde misin ?Merkez mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ankarada değilim .d
Pekı durduk yere mı bu ızın cıktı yoksa benım gıbı baska cıhazdan ıcloud hesabınıza gırıs yaparken mı gelıyorAma bende açıklar
Şuan girmeyi denedim afyon merkez diyor yaPcden iclodu gırıs yaptıgımda bende de boyle bısey cıktı benum ıphone bul ve tum konum servıslerım kapalı bundan dolayı yanlıs gosterebılır
Giriş yaparkenPekı durduk yere mı bu ızın cıktı yoksa benım gıbı baska cıhazdan ıcloud hesabınıza gırıs yaparken mı gelıyor
Filyos
EvetSen merkezde misin ?
genel bır sorun olabılır ya bılemıyorumŞuan girmeyi denedim afyon merkez diyor ya
Giriş yaparken
Evet