❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

Konusu var zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fark var mı aralarında 2sinin yoksa 2side aynı tv mi?

Hocam ben çok memnunum uzun süredir kullanıyorum sadece HDR performansını aşırı beğenemedim o da belki benim gözümdendir başkasına güzel gelebilir
HDR Performansından Ben Çok bir şey Beklemiyorum Sonuç Olarak Fiyatı Belli .

TV Değil , Monitör Üstelik Bu Boyutlar İçin HDR Performansından Çok bir şey Beklemek Saçma Olur Bence .

Zaten Ürünün Max Parlaklığı 300 cd/m² :)

Ben samsungun öğrenci store undan aldım. Ölü piksel yok, bulutlanma yok, yandan bakınca renk kaybı da yok. Fakat güneşi absorbe edemiyor. Ona göre konumlandırın. Tavsiye ederim

Yaklaşık 5 haftadır kullanıyorum

Monitörün ses kalitesi nasıl? Diyaloglar net duyuluyor mu? Köyde tv olarak kullanmayı düşündüm. Yanına bir tane hd uydu alıcısı alırım.

Monitörün ses kalitesi nasıl? Diyaloglar net duyuluyor mu? Köyde tv olarak kullanmayı düşündüm. Yanına bir tane hd uydu alıcısı alırım.
20 Watt Hoparlör Mevcut Çokta Kötü Olacağını Zannetmiyorum Açıkçası .

HDR Performansından Ben Çok bir şey Beklemiyorum Sonuç Olarak Fiyatı Belli .

TV Değil , Monitör Üstelik Bu Boyutlar İçin HDR Performansından Çok bir şey Beklemek Saçma Olur Bence .

Zaten Ürünün Max Parlaklığı 300 cd/m² :)
Katılıyorum. Eğer ps5 için düşünüyorsanız bundan iyisi yok bu fiyata boyutu da çok yeterli

Evde hep Samsung TV kullanıyoruz uzun yıllardır. Ses performansından memnunum bunun da iyi olacağını tahmin ediyorum ama yaşlı insanlar bazen duyamıyor ya o nedenle sordum. Biraz uzakta konumlandıracağız sonuçta.
Evet Haklısın Ama Çözümü Olmayan bir şey Değil Sonuçta Hocam .

Fiyatı Zaten Uygun , Ses Yetersiz Kalırsa Çözüm Belli .

Veya 2+1 Ses Sistemi .

Bunu bu hafta aldım geldi kurdum tv olarak kullanıyoruz nextin uydu alıcıs ile. Yanlardan bakınca renkler biraz bozuluyor direk bakacaksınız. Oyun monitörü olarak kullanılmaz. Eski televizyonun askı aparatını oldu sadece eski vidalar uymadı. Televizyonun kutusunun içinden askı aparatı ile asmak için gereken vida tipi kurulum kağıdında yazıyor. Nalburdan gidip 4 tane vida aldım ve eski askı aparatı ile oldu. Normal tipte aynı buna benzer bir askı aparatı vardı bizde sorusu olan varsa cevaplayayım.
Alıntıyı görüntüle
sizde de ölü piksel var mı? Bende çıktı da.

5-6 adet var daha dün kurdum. Bugün resmi tatil yapamıyorum. Yapmalıyım değil mi? Köşelerde var. Dead pixel testte beyaz arka planda belli oluyor daha çok.
5 - 6 Adet Fazla Hocam İade Yapsan İyi Olur .

Ek olarak kapıdan alma yapıyordur umarım bu ürünü kargoya taşımam mümkün değil.

teşekkür ederim yarın iade başvurusu yapacağım. Yeniden sipariş veririm.
Rica Ederim Hocam , İnşallah İade Yapıp Alabilirsin Fiyat Aşırı Uygun Çünkü Stok Yetmeyebilir .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,891
Üyeler
184,070
Son üye
Fatihhguc
Geri