Teşekkürler hocam.Güzel tatmin edici seviye de
Teşekkürler hocam.Güzel tatmin edici seviye de
15-20 DerkenÖlçtüm merak edip 210 muş geçen sene yaptırdım da ben baya uygun a yaptırmıştım 4 diye hatırlıyorum birkaç ay önce sordum kuzenim için 15 20 arası demiştiler
Tam Olarak Nasıl Çalışıyor Acaba Hocam ?yok çıkmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dex kablolu kablosuz çalışıyor
Bunda yaş sınırı varmı
Yaş Sınırından Kastın Ne Hocam ?Bunda yaş sınırı varmı
Şöyle öğrenciyim mesela ama yaş büyük geçerli oluyor muYaş Sınırından Kastın Ne Hocam ?
YKS Okuyorsan İnidirimi Alabilirsin Veya Okuyan Birinin Kodu Lazım .
15 20 bin tl işte15-20 Derken
Tam Olarak Nasıl Çalışıyor Acaba Hocam ?
Her Telefonda Oluyormu Kablosuz Dex ?
Bende Samsung Var Ama Başka Telefonlar İle Uyumlu Mu Diye Merak Ettim ?
15 20 bin tl işte![]()
O Fiyatlar Ne Hangi Usta İse Vergi Alıyor Üstüne Demek15 20 bin tl işte![]()
Malzeme kalitesi aşırı fark ediyor açıkçası asansörlü çekmecenin rayı bile 500 tl min şuan 6 tane var hesap et artık![]()
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Çam
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Çamwww.ceramical.com.tr
Boyutuna Göre Güzel Masa .
O Fiyatlar Ne Hangi Usta İse Vergi Alıyor Üstüne Demek![]()
Yani Ekstra Özellikleri Varsa bir şey Diyemem Ama 15-20K'da Çok Be Hocam .Malzeme kalitesi aşırı fark ediyor açıkçası asansörlü çekmecenin rayı bile 500 tl min şuan 6 tane var hesap et artık
Ya düz beyaz bile yapsam min 5k düşerdi fiyatYani Ekstra Özellikleri Varsa bir şey Diyemem Ama 15-20K'da Çok Be Hocam .
Beyaz Masaya Tövbe Bidaha Almam Valla İkea'dan Almıştım Yıllar Önce Çok Dikkatli Kullanmalısın Beyaz Masayı .Ya düz beyaz bile yapsam min 5k düşerdi fiyat
Kesinlikle katılıyorum ben ahşap rengi gibi bir şey vardı onu istemiştim haftalarca bekledim gelmeyince bunu yaptırdım karışık fiyat farkını da ödemedim bekledim diyeBeyaz Masaya Tövbe Bidaha Almam Valla İkea'dan Almıştım Yıllar Önce Çok Dikkatli Kullanmalısın Beyaz Masayı .
Venge Rengi Büyük İhtimallen Gayet İyi Ve Sade Bir Renk .Kesinlikle katılıyorum ben ahşap rengi gibi bir şey vardı onu istemiştim haftalarca bekledim gelmeyince bunu yaptırdım karışık fiyat farkını da ödemedim bekledim diye![]()