❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

Michael_Scofield

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
948
Görselde Link Vardır .

Bu Fiyatta Sadece Eğitim İndirimine Sahip Olanlar Faydalanacaktır .

Peşin Fiyatına 4 Taksit Mevcuttur .

Ürünün Driver Dosyası > https://org.downloadcenter.samsung....R/202403/20240327150430347/M70D_S43DM70xU.exe

Not : Dosya İçerisinde Renk Profili Ayarı Vardır , ICC Profil Diye Geçer .

1752572753447.webp

Aldığım Askı Aparatı .

1752733056298.webp

Kablolu Bağlantı Sağlamak İsteyen Varsa Bu Ürünü Denemenizi Tavsiye Ederim
" %100 Çalışır Diyemem Denemek İsteyen Alabilir "

TP-Link UE200 USB Type-A to Ethernet Dönüştürücü

Son düzenleme:
Görselde Link Vardır .

Bu Fiyatta Sadece Öğrenci İndirimine Sahip Olanlar Faydalanacaktır .

Daha Önce Alan Arkadaşlar Varsa Askı Aparatı Olarak Ne Öneriyorsunuz Paylaşırsanız Sevinirim .

Alıntıyı görüntüle
Konusu var zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu bu hafta aldım geldi kurdum tv olarak kullanıyoruz nextin uydu alıcıs ile. Yanlardan bakınca renkler biraz bozuluyor direk bakacaksınız. Oyun monitörü olarak kullanılmaz. Eski televizyonun askı aparatını oldu sadece eski vidalar uymadı. Televizyonun kutusunun içinden askı aparatı ile asmak için gereken vida tipi kurulum kağıdında yazıyor. Nalburdan gidip 4 tane vida aldım ve eski askı aparatı ile oldu. Normal tipte aynı buna benzer bir askı aparatı vardı bizde sorusu olan varsa cevaplayayım.
1752573233466.webp

Görselde Link Vardır .

Bu Fiyatta Sadece Eğitim İndirimine Sahip Olanlar Faydalanacaktır .

Daha Önce Alan Arkadaşlar Varsa Askı Aparatı Olarak Ne Öneriyorsunuz Paylaşırsanız Sevinirim .

Alıntıyı görüntüle
Bu indirimi atarken yks başvuru linki de atılması gerek sjsjsjsjsj.
Öğrenci olmayanlar ekrana ekmek banıyor.

Bunu bu hafta aldım geldi kurdum tv olarak kullanıyoruz nextin uydu alıcıs ile. Yanlardan bakınca renkler biraz bozuluyor direk bakacaksınız. Oyun monitörü olarak kullanılmaz. Eski televizyonun askı aparatını oldu sadece eski vidalar uymadı. Televizyonun kutusunun içinden askı aparatı ile asmak için gereken vida tipi kurulum kağıdında yazıyor. Nalburdan gidip 4 tane vida aldım ve eski askı aparatı ile oldu. Normal tipte aynı buna benzer bir askı aparatı vardı bizde sorusu olan varsa cevaplayayım.
Alıntıyı görüntüle
Reis ben de aldım da daha gelmedi, uydu alıcısıyla da bağlasak gücü wifiden alıyordu değil mi? İnternet kesilirse görüntü alamam yani

Alıntıyı görüntüle
Uzun Zamandır 43 Olan Versiyonu Takip Ediyordum Bunu Görüp Almam Tamamen Şans Valla :)

Askı Aparatı Olarak Bunu Bakmıştım Olur Mu Acaba ?

Reis ben de aldım da daha gelmedi, uydu alıcısıyla da bağlasak gücü wifiden alıyordu değil mi?
Gücü Wİ-Fİ 'den Alıyordu Derken ?

Uydu Alıcılarının Adaptörü Mevcut İnternet Diyorsan Wİ-Fİ Adaptör Takıp Bağlantı Sağlayabilirsin Veya Televizyon Üzerindeki Sisteme İnternet Vereceksen Onda Zaten Wİ-Fİ Mevcut . Kablolu Yapmak İstersende Onun İçin Ayrı Bir Adaptör Gerekiyor .

Tamam işte öğrenci olanlar için jsjsjjsjss.
Üni Okumadım Ama Kardeşimden Yararlanıyorum :)

sepete girebilen var mı?
Stok Var Gözüküyor !

Ps5 için alacaktımda bir arkadaş aşırı ghosting var yazmış o yüzden vazgeçtim
4 Ms / VA Panel Normal Bir Durum Ghosting Olayı Zaten VA Panellerde Çok Meşhur Bir Durum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,746
Üyeler
183,885
Son üye
Penci Zurna
Geri