Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Yani bu durum Lolden mi kaynaklanıyor?
Netspeed'le bir alakası yok mu demek oluyor.
Çözüm bulmaya çalışıyorum da çünkü çok can sıkıyor.
Netspeed ile alakalı.

Hayır açık bir VPN yok revo ile temizledim bide warpı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalıntısı olmaması lazım yani
Sorun maalesef ki internetinizle alakalı

Anladım ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim bende öyle düşünüyordum

Sanırım Atlantis Metin altyapısına geçtiği için bu kadar boktan

Durum hala aynı beyler bende
Bende şuanda normal. Türk telekom sunucularından atlantis net sunucularına geçme diye bir mevzu var belki bölgesel bir şeydir. Bölgenizi yazarsanız daha net yorum alırız

Durum hala aynı beyler bende
Technopat forumdan alıntı yapıyorum.

Arkadaşlar Netspeed'e son haftalarda yapılan saldırıların %53 ü Türkiye içinden %51 i de TTNET kaynaklı sunuculardan gerçekleşmiş. Bence gerçekten tekelleşme çabası var bu yüzden de Türk Telekom sunucuları yerine AtlantisNet sunucularına geçiş yapıldığını düşünüyorum.

Technopat forumdan alıntı yapıyorum.

Arkadaşlar Netspeed'e son haftalarda yapılan saldırıların %53 ü Türkiye içinden %51 i de TTNET kaynaklı sunuculardan gerçekleşmiş. Bence gerçekten tekelleşme çabası var bu yüzden de Türk Telekom sunucuları yerine AtlantisNet sunucularına geçiş yapıldığını düşünüyorum.
Alıntı konu linki buyrun; https://www.technopat.net/sosyal/ko...ve-uelkedeki-tekellesmeyi-engellemek.3829813/

Ekler

• 1751393760705.webp
    1751393760705.webp
    61.7 KB · Hit: 20
  • 1751393723050.webp
    1751393723050.webp
    80.8 KB · Hit: 22
size bu firmaya geçmeye zorlayan neydi abi ? denizlide oturuyorum firma denizlide ve çalıştım firmada çağrı merkezinde iğrenç kalitesiz bir oluşum aklınız varsa hemen taşıyın internetinizi. adamlar çağrı merkezine eleman bulamıyor sizle mi ilgilensin çok zor.

size bu firmaya geçmeye zorlayan neydi abi ? denizlide oturuyorum firma denizlide ve çalıştım firmada çağrı merkezinde iğrenç kalitesiz bir oluşum aklınız varsa hemen taşıyın internetinizi. adamlar çağrı merkezine eleman bulamıyor sizle mi ilgilensin çok zor.
Çağrı merkezinin benle tutumu hep iyiydi. Ayrıca abone sayıları az değil en az 300 bin aboneleri vardır. Mevzu abone sayısından çok tekelleşmeye giden süreç bakalım ne olacak

Çağrı merkezinin benle tutumu hep iyiydi. Ayrıca abone sayıları az değil en az 300 bin aboneleri vardır. Mevzu abone sayısından çok tekelleşmeye giden süreç bakalım ne olacak
300 Bin aboneleri yok. Hatta 150 Binden az çünkü E Devlette 150 Binden fazla abonesi olanlar gözüküyor, Netspeed yok.

300 Bin aboneleri yok. Hatta 150 Binden az çünkü E Devlette 150 Binden fazla abonesi olanlar gözüküyor, Netspeed yok.
Evet ben fazla söylemişim 200 binden az olanlar görünmüyormuş bu arada.

Arkadaşlar bugün gene aynı sıkıntılar sizde durum nedir ?

Geri