cagkankaplan
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Olabilir test edeceğimYükte bobin sesi duyuyorsun işte dikey çalışmaya uygun değildir belki de
Olabilir test edeceğimYükte bobin sesi duyuyorsun işte dikey çalışmaya uygun değildir belki de
Coil whine, genelde yüke giren ekran kartı ya da yüksek W istendiğinde PSU dan gelir ikisini de yaşayan çok şanslı biri olduğum için biliyorumArkadaşlar bu power kullanmaktayım i9 13900ks ve 3070 ti ekran kartım var daha yeni pc topladım fakat kasadan bu şekilde bir ses geliyor sesi paylaşıcam, oyuna girdiğimde bu ses başlıyor fanın döndüğünü de kontrol edip oyunu kapatmış olsamda fan daha dönüyo ama ses kesiliyo tamamen oyuna girdiğimde duyuyorum dediğim gibi fan dan olsa oyunu kapattım gibi fan duymadığı kendini soğutmaya çalıştı için ondan gine ses alırım die düşünüyorum ama öyle bi durum da söz konusu değil sorun nedir ne değildir bilgim yok ama ginede yazmak istedim
Çözüm nasıl çözerim peki hocamCoil whine, genelde yüke giren ekran kartı ya da yüksek W istendiğinde PSU dan gelir ikisini de yaşayan çok şanslı biri olduğum için biliyorum![]()