Çözüldü✓ İŞLEMCİ KULLANIMI % 100

AR4P

80+
Reaksiyon skoru
2
HERHAMGİ Bİ UYGULAMA AÇTIĞIM ZAMAN NE OLDUĞU FARK ETMİYOR İŞLEMCİ KULLANIM 100/90/80 CİVARINDA GEZİYOR BUNU NASIL ÇÖZERİZ
ÇİFT MONİTÖR KULLANIYORUM DAHA ÖNCEKİ BİLGİSAYARIMDA MESELA VALORANT OYNAYIP 2. EKRANDA YOUTUBE İZLİYODUM ŞUAN İZLEYİNCE VİDEO KASIYOR

İŞLEMCİ R5 9600X
RX9070XT EKRAN KARTI

HERHAMGİ Bİ UYGULAMA AÇTIĞIM ZAMAN NE OLDUĞU FARK ETMİYOR İŞLEMCİ KULLANIM 100/90/80 CİVARINDA GEZİYOR BUNU NASIL ÇÖZERİZ
ÇİFT MONİTÖR KULLANIYORUM DAHA ÖNCEKİ BİLGİSAYARIMDA MESELA VALORANT OYNAYIP 2. EKRANDA YOUTUBE İZLİYODUM ŞUAN İZLEYİNCE VİDEO KASIYOR

İŞLEMCİ R5 9600X
RX9070XT EKRAN KARTI
soğutucu ne hocam

soğutucu ne hocam

kanka onla ilgisi yok ki işlemci kullanımı diyor ısısı demiyor

İŞLEMCİ R5 9600X
RX9070XT EKRAN KARTI

görev yöneticisini atsana bi bakalim

kanka onla ilgisi yok ki işlemci kullanımı diyor ısısı demiyor

görev yöneticisini atsana bi bakalim
çok iyi soğutucu ise belki ondan kaynaklı hepsini kullanabiliyordur dedim. virüs olma ihtimali de var

Güç modunu yüksek performanstan dengeliye çek

çok iyi soğutucu ise belki ondan kaynaklı hepsini kullanabiliyordur dedim. virüs olma ihtimali de var

ne alaka la işlemcinin ısısıyla kullanımın ilgisi yok ki soğuk olunca daha fazla kullanmıyor yani işlemcinin belirli bir ısısını geçmediği sürece mesela 85 90 derece işlemciye göre değişir bu bunu geçmediği sürece limitlemez kendini

Sisteminde anakart chipset driverları kurulumu birde harici ses kartı falan sistemde mevcut mu?

Sisteminde anakart chipset driverları kurulumu birde harici ses kartı falan sistemde mevcut mu?
SES KARTI MEVCUT DEĞİL ASUSUN DRİVERI KURULU
240 SIVI SOĞUTUCU VAR MSI ISIDA PROBLEM YOK
BENİMDE ŞUAN DENEYİP DÜŞÜREBİLDİĞİM TEK YÖNTEM GÜÇ PLANINI NHAİ DEN DENGELİYE ÇEKMEK OLDU
AMA OYUN OYNADIĞIMDA 2. EKRANDA ÇOK TAKILMA OLUYO

BENİMDE ŞUAN DENEYİP DÜŞÜREBİLDİĞİM TEK YÖNTEM GÜÇ PLANINI NHAİ DEN DENGELİYE ÇEKMEK OLDU
Anakartın ısı değerleri nasıl chipset olsun kuzey güney köprüsü olsun

YouTubedaki içeriği monitörün çözünürlüğünü aşmayacak şekilde çalıştır hz farkından dolayı olduğunu düşünüyorum bende de var aynı sorun sol ekranda fm24 varken sağ ekranda bir şey izlemek zulüm oluyor 1080p çekince iyileşiyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-16 012956.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-16 012956.webp
    28.1 KB · Hit: 56
Diskin sağlık durumuan bak hdd sentinel ve crystaldiskinfo'dan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,375
Üyeler
190,357
Son üye
Oqtii
Geri