Gamegaraj slayer r9t klavye problemi

Veloctyz

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamlar gamegaraj slayer r9t 5050 laptop almisdim geldiğinde bazı tuslarda örneğin Ctrl tuşuna böyle sağ alta doğru kayiyormus gibi sol üst boş ama sağ alta doğru gidiyor gibi sanırım elinde olan var mı bu laptopdan
Resim atamiyom ya large size felan diyor

Selamlar gamegaraj slayer r9t 5050 laptop almisdim geldiğinde bazı tuslarda örneğin Ctrl tuşuna böyle sağ alta doğru kayiyormus gibi sol üst boş ama sağ alta doğru gidiyor gibi sanırım elinde olan var mı bu laptopdan
Valla bende 5060 modeli bar ama böyle bir sorun yaşamadım. Direkt garantiye gönder

Yok hocam normal misal Windows tusuda biraz alta kaymis gibi ama normal herhald ekullabimda sıkıntı yok wasd normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hicam bibfoto atar msiniz
Şuan işteyim. Cihaz yanımda değil.

Ekler

• 1000007035.webp
    1000007035.webp
    5 KB · Hit: 45
Bunlar ciklet tuş olduğu için problem çıkacağını sanmam ama belki silikon deforme olmuştur bilemem.

Valla bende 5060 modeli bar ama böyle bir sorun yaşamadım. Direkt garantiye gönder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malzeme kalitesi nasıl bendealacamda

Geri