❌İndirim Bitti! WD GREEN 500GB NVME 5000MB/s 956TL🔥

Bu fiyat hala görünüyor mu prime üyesi olana? Çünkü prime üyesi olmadığım için hala 1299 görünüyor

Kioxia Exceria G2 bu fiyatlara düşüyor, WD Green zaten giriş seviyesi. Kısaca almak mantıksız.
Kioxia Exceria Plus G2 2TB kullaniyorum zamaninda kampanyadan su fiyatina almistim bir cok giris seviyesi PCIe 4.0'dan bile daha iyi zaten incelemeleride mevcut cok basarili bir ssd, DRAM desen var, Hiz desen var, kalite desen var, yazilim desen var. 2 yil sonunda hatta guncelleme geldi onuda yaptim oneririm net. 2 arkadasima da aldirmistim onlarda memnunlar duz kioxia exceria icin saglik konusunda hizli dusuyor diyorlar ama bende hafta da 5 akere format atan adamim saglik %87 oldu ama neden dustu anlamadim hem kendi yaziliminda ki SMART verileri hemde 3.parti yazilimlar ile kontrol ediyorum saglikli yedek %100 diyor, kullanilan yedek blok %0 diyor yani bad block veya yer degistiren blockta yok, hizi desen ilk gunku gibi bu saglik neye gore dusuyor ben anlamadim kafasina gore dusuyor galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saglik konusunda aydinlatacak varsa yeni bilgilere acigim :D

1752653406817.webp

adam ya geldi adam

Şu anki sistemimde kullandığım SSD'de DRAM özelliği yok bu konudaki SSD'de de DRAM yokmuş almayı planlıyordum ek olarak. Çok mu önemli bu DRAM? Genel olarak sadece oyun oynuyorum. Başka bir indirim beklemek lazım o zaman

Geri