Çözüldü✓ Rtx 3060 Laptop 20k Alınır Mı

Reaksiyon skoru
18
Merhaba Rtx 3060 li bu laptop 20k ya alınır mı ozellikleri
Ryzen 7 5800H / Rtx 3060 Q / 1TB M2 / 32GB Ram / 300W Adaptör / 165 Hz Ekran Ürünün Epey Linkini Bırakıyorum

Merhaba Rtx 3060 li bu laptop 20k ya alınır mı ozellikleri
Ryzen 7 5800H / Rtx 3060 Q / 1TB M2 / 32GB Ram / 300W Adaptör / 165 Hz Ekran Ürünün Epey Linkini Bırakıyorum

Eğer bir sorunu yoksa (ısınma vb) ve çokta eski tarihte alınmadıysa yapışın.

Eğer bir sorunu yoksa (ısınma vb) ve çokta eski tarihte alınmadıysa yapışın.
Satıcı Macun Değiştirme Yapmamış Isı Testinde %100 İşlemci ve gpu aynı anda kullanınca 89 derece görmüş tozunu almış ancak macunlarini bı değiştirirsen iyi olur dedi herhangi bir yerinde çizik bile yokmuş

Satıcı Macun Değiştirme Yapmamış Isı Testinde %100 İşlemci ve gpu aynı anda kullanınca 89 derece görmüş tozunu almış ancak macunlarini bı değiştirirsen iyi olur dedi herhangi bir yerinde çizik bile yokmuş
Aldığı tarihi sordunmu?

Ürünü 20-30dk stress testine sokun kendini kapatmıyorsa alınabilir. Fiyat bence iyi temiz ürünse.

bir şey diyemiyorum yani macun değişimi yaparken adam bakır boruyu yamultmusta olabilir çünkü fiyata bakınca kaçırılmicak bir şey
Yorumlar İçin Teşekkürler Ürün Benim Ürün Ancak Satıcı Olarak Yazınca Kimse Düzgün Cevap Vermiyor Diye Alıcı Gibi Yazmam Gerekti Macun Değişimi Yapmadım Sadece Arka Kapak Sokup İç Tozunu Aldım Kullanılmıyor Diye Satıcam Fiyatıda Yüksek Tutmak İstemiyorum Diye 20k Dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü 20-30dk stress testine sokun kendini kapatmıyorsa alınabilir. Fiyat bence iyi temiz ürünse.
1 saat yapıldı İşlemci + Gpu%100 de 89 derece

Fiyat iyi 20k için ama 2 yaşından fazla yorulmuş pc. Testler yapmak lazım. Sanırım nakit alacaksın birde. Ben olsam 30k civarına daha yeni taksitle bir şeyler bakardım. Garanti bitmiş ürünlere sıcak bakmıyorum. Söz konusu Gaming pc olunca risk bence. Ayrıca kasa, ekran, temizliğine de bakman lazım

Fiyat iyi 20k için ama 2 yaşından fazla yorulmuş pc. Testler yapmak lazım. Sanırım nakit alacaksın birde. Ben olsam 30k civarına daha yeni taksitle bir şeyler bakardım. Garanti bitmiş ürünlere sıcak bakmıyorum. Söz konusu Gaming pc olunca risk bence. Ayrıca kasa, ekran, temizliğine de bakman lazım
Açıkçası Bende 2. el Elektroniğe sıcak bakmıyorum Ancak Bu PC Üniversite İçin Alınıp 1 yıl kullanıldı kalan sürede genel olarak yattı sorun olacağını sanmıyorum Bide Alıcı Gibi Yazmam Gerekti Ancak Tam Tersi Ben Satıcı Olucak Bunun İçin Uygun Fiyat Olsun Diye 20K demek istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,204
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri