Altyapım Yok Ve Türknet Kullanıyorum Memnunum .Arkadaşlar 1 ay sonra yeni bir eve taşıyacağım o evde altyapı yok altyapısız internet için önerileriniz varmi superbox dışında kullanılabilecek alternatifler varmi
Nasil kullanıyorsun incelemek isterimAltyapım Yok Ve Türknet Kullanıyorum Memnunum .
İstersen Davet Kodu Verebilirim .
Nasıl Nasıl KullanıyorumNasil kullanıyorsun incelemek isterim
Turknet altyapi olmadan internet veriyor mu kiNasıl Nasıl Kullanıyorum![]()
Altyapısız internet almazsın o firmadan.Altyapım Yok Ve Türknet Kullanıyorum Memnunum .
Bu arkadaş ref linki vermeye çalışıyor dünden beri. Özelden de paylaşmıştır kesin. Çok ciddiye alma.Turknet altyapi olmadan internet veriyor mu ki
Hocam bence siz yanlış anladınız sizde türk net altyapısı yoktur türk telekom üzerinden alıyosunuzdur konuyu açan kişide direkt hiç bir şeyin altyapısı yokAltyapım Yok Ve Türknet Kullanıyorum Memnunum .
Forumun büyük çoğunluğu o yüzden o firmayı öneriyor zaten de altyapısı olmayana da yazmazsın yani…Bu arkadaş ref linki vermeye çalışıyor dünden beri. Özelden de paylaşmıştır kesin. Çok ciddiye alma.
Altyapının Olması Fiber'e Ayrıcalık Sağlıyor Harici İnternet Kullanımına Engel Değil Yani .Turknet altyapi olmadan internet veriyor mu ki
Genel Olarak Fiber Altyapım Yok Hocam .Hocam bence siz yanlış anladınız sizde türk net altyapısı yoktur türk telekom üzerinden alıyosunuzdur konuyu açan kişide direkt hiç bir şeyin altyapısı yok
Türk Telekom Magnet var adreste altyapı yoksa veriliyor çalışma mantığı Superbox ile aynı ve 15Mbps de olsa kotasız internet alabileceğin tek seçenek sanırım.Arkadaşlar 1 ay sonra yeni bir eve taşıyacağım o evde altyapı yok altyapısız internet için önerileriniz varmi superbox dışında kullanılabilecek alternatifler varmi
Tamam hocam vdsl adsl bir şey vardır bu da zaten bir iss te altyapı sorgulama kısmında çıkar altyapısız internet alamazsın nasıl almayı bekliyorsunAltyapının Olması Fiber'e Ayrıcalık Sağlıyor Harici İnternet Kullanımına Engel Değil Yani .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genel Olarak Fiber Altyapım Yok Hocam
Ne?Altyapının Olması Fiber'e Ayrıcalık Sağlıyor Harici İnternet Kullanımına Engel Değil Yani .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genel Olarak Fiber Altyapım Yok Hocam .