🔥İndirim KTC H25T7 200 Hz (O.C) 3.799 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,352
Marka bilinmedik marka yazmadan önce bu konuyu okuyunuz:

Hepsiburada Premium ile bu fiyata düşüyor. Renk gamutu başarılı, parlaklığı üst seviye 500 CD'nin üzerinde çıkıyor ve 5 ms yazdığına bakmayın 4. seviye overdrive ayarında neredeyse 3 ms veriyor ve resmen hiç overshoot olmuyor. Zaten 1 ms yazan monitörler o değeri vermiyor. Marka dürüst davranmış.

@Abdullah Hacıgül hocamızın inceleme videosu:

Şu adamın incelediği her şeyin 3 saat sonra fiyatı artıyor 😄

aynı konu geçen haftalarda da 2 kez açılmamış mıydı

Marka bilinmedik marka yazmadan önce bu konuyu okuyunuz:

Hepsiburada Premium ile bu fiyata düşüyor. Renk gamutu başarılı, parlaklığı üst seviye 500 CD'nin üzerinde çıkıyor ve 5 ms yazdığına bakmayın 4. seviye overdrive ayarında neredeyse 3 ms veriyor ve resmen hiç overshoot olmuyor. Zaten 1 ms yazan monitörler o değeri vermiyor. Marka dürüst davranmış.

@Abdullah Hacıgül hocamızın inceleme videosu:
Kardeşime monitör bakıyorum ama hala güven vermiyor meret :D

Başka satıcı olsa alınmazda HB’den sorun çıkmaz.

aynı konu geçen haftalarda da 2 kez açılmamış mıydı
Bir ürün ünlendiği vakit 10 defa konusu açılabilir, aynı ay içinde fiyatının daha da düşmüş olması önemli değil demek ki.

Hocam şu monitörün konusunu bu kadar açma bence 3.5k üzeri sıcak fırsat değil bu monitör hep bu fiyatlarda zaten

PREMIUMBIKOD ile 3650 TL oluyor. Hala AOC servisinden sonuc bekliyorum o gelmeden alınır mı?

Ben ürünü aldım, bugün geldi. Overclock modu yok, TUR 1.0.1 görünüyor fakat videoda 1.0.2 var. Firmware güncellemesi konusunda araştırma yaptığımda, firmanın tüm monitörler son sürümdür, manuel indirme desteklenmemektedir uyarını User Manuel kısmında gördüm. Ne yapacağım?

Ben ürünü aldım, bugün geldi. Overclock modu yok, TUR 1.0.1 görünüyor fakat videoda 1.0.2 var. Firmware güncellemesi konusunda araştırma yaptığımda, firmanın tüm monitörler son sürümdür, manuel indirme desteklenmemektedir uyarını User Manuel kısmında gördüm. Ne yapacağım?
O nasıl oluyor hocam, her monitör bios sürümleri farklı mi oluyor simdi

O nasıl oluyor hocam, her monitör bios sürümleri farklı mi oluyor simdi
Maalesef 200 diyip almayın, 1.0.1 gelirse geçmiş olsun. Update etmeyi bulana kadar çözüm yok gibi, biri update etmiş bir şekilde farklı bir ktc monitörü fakat güncelleme başarılı dedikten sonra monitörü açılmamış.

Maalesef 200 diyip almayın, 1.0.1 gelirse geçmiş olsun. Update etmeyi bulana kadar çözüm yok gibi, biri update etmiş bir şekilde farklı bir ktc monitörü fakat güncelleme başarılı dedikten sonra monitörü açılmamış.
Bence direkt ktc'ye konu hakkında mail atılmalı.

Geri