Öneri IEM Kulaklık önerisi (3K bütçe)

warg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
120
Bütçe
3000
Dostlar, oyun, film, müzik için kaliteli ve rahat IEM kulaklık önerir misiniz?

Shenzhenaudionun yunexpress olayı olmasaydı simgot ew300 önerirdim de tr de o bütçe de ne var bilmiyorum

Simgot ew300 gerçekten bambaşkaymış, bir şekilde temin edebilirsen kesinlikle öneririm. Temudan almak istiyorsan kz zsn pro x var, vergi dahil 800 TL civarı bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam, kesinlikle üzmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna da bakabilirsin, temuda mevcut ve tr deki popüler iemlerden çok daha iyi olduğunu söylüyor.

Simgot ew300 gerçekten bambaşkaymış, bir şekilde temin edebilirsen kesinlikle öneririm. Temudan almak istiyorsan kz zsn pro x var, vergi dahil 800 TL civarı bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam, kesinlikle üzmez.

buna da bakabilirsin, temudan ve tr deki popüler iemlerden çok daha iyi olduğunu söylüyor.
Simgot tr'de 4.8k civarında maalesef dediğiniz kulaklığa bakacağım teşekkürler

buna da bakabilirsin, temuda mevcut ve tr deki popüler iemlerden çok daha iyi olduğunu söylüyor.
Hocam buna baktım güzel gibi duruyor Temu'dan yanına birkaç bir şey ekleyip sipariş vereceğim teşekkürler.

Son düzenleme:
Simgot tr'de 4.8k civarında maalesef dediğiniz kulaklığa bakacağım teşekkürler

Hocam buna baktım güzel gibi duruyor Temu'dan yanına birkaç bir şey ekleyip sipariş vereceğim teşekkürler.
Rica ederim, umarım memnun kalırsınız.

TR'de önerebileceğiniz ürün var mı hocam
Geçen arkadaşım aliexpressten 800 küsüre moondrop chu 2 getirtmişti. Yine aliexpressten 7hz zero 2 de alınabilir. Başka da tr de bi wraith iem satıyo. Wraithte qoa gimlet iyidir ama o da stok yenilenince fiyatı uçmuş. Onun dışında ikinci el az kullanılmış kovalayabilirsin

Olay derken nasıl bir olay?
Yunexpress türkiyedeki aracı firmayla ortaklığı bozmuş binlerce ürün gümrükte kaldı. Bende 120 dolarlık ürün getirtmiştim gümrükte sahipsiz kaldı kargolar bi çok kişi mağdur edildi. Hatta forumda görmüşsündür epomaker dynatab 75x konusunu. O konuda da haftalardır bu mevzu konuşuluyor

Geçen arkadaşım aliexpressten 800 küsüre moondrop chu 2 getirtmişti. Yine aliexpressten 7hz zero 2 de alınabilir. Başka da tr de bi wraith iem satıyo. Wraithte qoa gimlet iyidir ama o da stok yenilenince fiyatı uçmuş. Onun dışında ikinci el az kullanılmış kovalayabilirsin

Yunexpress türkiyedeki aracı firmayla ortaklığı bozmuş binlerce ürün gümrükte kaldı. Bende 120 dolarlık ürün getirtmiştim gümrükte sahipsiz kaldı kargolar bi çok kişi mağdur edildi. Hatta forumda görmüşsündür epomaker dynatab 75x konusunu. O konuda da haftalardır bu mevzu konuşuluyor
Hocam Temu'dan KZ Castor Pro almayı düşünüyorum iyi midir sizce?

Hocam Temu'dan KZ Castor Pro almayı düşünüyorum iyi midir sizce?
Eğer temudan kuponla vs ucuza geliyosa alınabilir. 100-200 daha koyup chu 2 veya 7hz alman daha iyi olur. Ama neticede hepsi 20 dolar altı giriş seviye iem. İşini görür ama wow dedirtmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,419
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri