Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,434
başka model almak istesem ses kartı da mı almam gerek ?kz nin mikrofonları pek iyi değil ama wraith sense ıem in mikrofonu iyi
başka model almak istesem ses kartı da mı almam gerek ?kz nin mikrofonları pek iyi değil ama wraith sense ıem in mikrofonu iyi
Yok ya nereden geldi öyle bir Info kendim kullanıyorum çayır çayır çalışıyor seslerinde algılama sorunum olmuyorBeyler iyi hoşta wraithinkini almayın fason üretim be.
Fason üretim ne demek biliyor musun ?Yok ya nereden geldi öyle bir Info kendim kullanıyorum çayır çayır çalışıyor seslerinde algılama sorunum olmuyor
Yav hayır hocam yok öyle bir şey çoğu alt model 32OHM tak çalıştır gibi. Ses kartı da büyü yapmıyo sesi düzenleyio daha net ve daha güçlü çıkarıyor.başka model almak istesem ses kartı da mı almam gerek ?
şöyle anakartlardaki dahili ses kartları iyi olmuyo en iyi anakarttaki dahi. 3.5mm jack çıkışlı kulaklıklarda bu biraz sorun oluyo. ne oluyo dersen dip ses, kulaklığa gelen sesin mikrofondan karşı tarafa gitmesi, düşük ses seviyesi ve kalitesi gibi sorunlar oluyobaşka model almak istesem ses kartı da mı almam gerek ?
Doğru bilgişöyle anakartlardaki dahili ses kartları iyi olmuyo en iyi anakarttaki dahi. 3.5mm jack çıkışlı kulaklıklarda bu biraz sorun oluyo. ne oluyo dersen dip ses, kulaklığa gelen sesin mikrofondan karşı tarafa gitmesi, düşük ses seviyesi ve kalitesi gibi sorunlar oluyo
Yok ya nereden geldi öyle bir Info kendim kullanıyorum çayır çayır çalışıyor seslerinde algılama sorunum olmuyor
yerine başka bişe öner diyorum cevap veremiyo wraith bazı müşterilerine ***** gibi davrandı belki ağzı yanmıştır ama kulaklıkla alakası yok yerine önerin yoksa veya deneyimlemediysen boşa kötülemeFason üretim ne demek biliyor musun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yav hayır hocam yok öyle bir şey çoğu alt model 32OHM tak çalıştır gibi. Ses kartı da büyü yapmıyo sesi düzenleyio daha net ve daha güçlü çıkarıyor.
meyergaming.com
doğru bilgiyse muadili olmayan kulaklığı kötüleme reis gayet açık bi şekilde en iyisi değil dedim çünkü öyleDoğru bilgi![]()
Harbiden bu forum gün geçtikçe gariplesiyoryerine başka bişe öner diyorum cevap veremiyo wraith bazı müşterilerine ***** gibi davrandı belki ağzı yanmıştır ama kulaklıkla alakası yok yerine önerin yoksa veya deneyimlemediysen boşa kötüleme
Attım aşağıda ayrıca Wraith'ten bile değil yazık kafana. O kulaklığı başka bir markadan alıp marka basıyorlar ayrıca sürücü kalitesi ve özellikleri iyi değil. Sadece oyun oynanır bununla müzikte kötü. Cevap veremiyor demiş birde ben 1 yıldır bu kulaklıklari araştırıp kullanıyorum.yerine başka bişe öner diyorum cevap veremiyo wraith bazı müşterilerine ***** gibi davrandı belki ağzı yanmıştır ama kulaklıkla alakası yok yerine önerin yoksa veya deneyimlemediysen boşa kötüleme
Yav naptım kötüye kötü dedim küfür ettim sanki.Harbiden bu forum gün geçtikçe gariplesiyor
Doğru bilgi diye ses kartı hakkında dediklerine yazdım ne cahil bişeysin la sendoğru bilgiyse muadili olmayan kulaklığı kötüleme reis gayet açık bi şekilde en iyisi değil dedim çünkü öyle
Daha Yeni attınız hocamAttım aşağıda ayrıca Wraith'ten bile değil yazık kafana. O kulaklığı başka bir markadan alıp marka basıyorlar ayrıca sürücü kalitesi ve özellikleri iyi değil. Sadece oyun oynanır bununla müzikte kötü. Cevap veremiyor demiş birde ben 1 yıldır bu kulaklıklari araştırıp kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yav naptım kötüye kötü dedim küfür ettim sanki.
Bende arkadaşın ve senin yanıtından önce belki geç gitmiştir.Daha Yeni attınız hocam
Tamam hocam size iyi forumlarBende arkadaşın ve senin yanıtından önce belki geç gitmiştir.