Temudan 3k bütçede ürün yok. Temunun iemleri çok dandikTemu da yok mu hocam dediğiniz
Simgot tr'de 4.8k civarında maalesef dediğiniz kulaklığa bakacağım teşekkürlerSimgot ew300 gerçekten bambaşkaymış, bir şekilde temin edebilirsen kesinlikle öneririm. Temudan almak istiyorsan kz zsn pro x var, vergi dahil 800 TL civarı bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam, kesinlikle üzmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buna da bakabilirsin, temudan ve tr deki popüler iemlerden çok daha iyi olduğunu söylüyor.
Hocam buna baktım güzel gibi duruyor Temu'dan yanına birkaç bir şey ekleyip sipariş vereceğim teşekkürler.Simgot ew300 gerçekten bambaşkaymış, bir şekilde temin edebilirsen kesinlikle öneririm. Temudan almak istiyorsan kz zsn pro x var, vergi dahil 800 TL civarı bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam, kesinlikle üzmez.
buna da bakabilirsin, temuda mevcut ve tr deki popüler iemlerden çok daha iyi olduğunu söylüyor.
Olay derken nasıl bir olay?Shenzhenaudionun yunexpress olayı olmasaydı simgot ew300 önerirdim de tr de o bütçe de ne var bilmiyorum
Rica ederim, umarım memnun kalırsınız.Simgot tr'de 4.8k civarında maalesef dediğiniz kulaklığa bakacağım teşekkürler
Hocam buna baktım güzel gibi duruyor Temu'dan yanına birkaç bir şey ekleyip sipariş vereceğim teşekkürler.
Geçen arkadaşım aliexpressten 800 küsüre moondrop chu 2 getirtmişti. Yine aliexpressten 7hz zero 2 de alınabilir. Başka da tr de bi wraith iem satıyo. Wraithte qoa gimlet iyidir ama o da stok yenilenince fiyatı uçmuş. Onun dışında ikinci el az kullanılmış kovalayabilirsinTR'de önerebileceğiniz ürün var mı hocam
Yunexpress türkiyedeki aracı firmayla ortaklığı bozmuş binlerce ürün gümrükte kaldı. Bende 120 dolarlık ürün getirtmiştim gümrükte sahipsiz kaldı kargolar bi çok kişi mağdur edildi. Hatta forumda görmüşsündür epomaker dynatab 75x konusunu. O konuda da haftalardır bu mevzu konuşuluyorOlay derken nasıl bir olay?
Hocam Temu'dan KZ Castor Pro almayı düşünüyorum iyi midir sizce?Geçen arkadaşım aliexpressten 800 küsüre moondrop chu 2 getirtmişti. Yine aliexpressten 7hz zero 2 de alınabilir. Başka da tr de bi wraith iem satıyo. Wraithte qoa gimlet iyidir ama o da stok yenilenince fiyatı uçmuş. Onun dışında ikinci el az kullanılmış kovalayabilirsin
Yunexpress türkiyedeki aracı firmayla ortaklığı bozmuş binlerce ürün gümrükte kaldı. Bende 120 dolarlık ürün getirtmiştim gümrükte sahipsiz kaldı kargolar bi çok kişi mağdur edildi. Hatta forumda görmüşsündür epomaker dynatab 75x konusunu. O konuda da haftalardır bu mevzu konuşuluyor
Eğer temudan kuponla vs ucuza geliyosa alınabilir. 100-200 daha koyup chu 2 veya 7hz alman daha iyi olur. Ama neticede hepsi 20 dolar altı giriş seviye iem. İşini görür ama wow dedirtmezHocam Temu'dan KZ Castor Pro almayı düşünüyorum iyi midir sizce?