Arkadaşım telefonumu kırdı parasını nasıl Alicam

mert5800

80+
Reaksiyon skoru
8
Geçenlerde top sahasında arkadaşım bana bilerek topu attı top telefona geldi telefon uçtu sonra kırıldı ailesine gittim oradaki kişilere sorcakmis olayı gören sonrada hep bilerek mi yaptı dedi bilerek attığı için evet dedim bende sana yeni telefon almam ama yaptırmayı bilmiyorum dedi iyi günler dedim çıktım sonra o çocuk anneme küfür ettin dedi vermem parasını dedi neyse sonra bir yerde karşılastik ben kavga ederim sıkıntı yok fln dedim ben hep istemedim teelfonun parasını vermeyip böyle davranması sinirime gitti 1 kelimd küfür etmedim kavgada sonra yumruk attım fln yerdeyken kardeşi bana vurdu olay bitti telefon yaptırmanın parasının 150 lirasını veririm gibi abuk zubuk şeyler diyor ne yapmalıyım telefon çok kırıldı

Vallaha yapılacak hiçbir şey yok ona zaten sen en iyisini yapmışsın bence. Allahından bul diyeceksin bu kadar. Ben olsam arkadaşlığımı da keserdim.

Geçenlerde top sahasında arkadaşım bana bilerek topu attı top telefona geldi telefon uçtu sonra kırıldı ailesine gittim oradaki kişilere sorcakmis olayı gören sonrada hep bilerek mi yaptı dedi bilerek attığı için evet dedim bende sana yeni telefon almam ama yaptırmayı bilmiyorum dedi iyi günler dedim çıktım sonra o çocuk anneme küfür ettin dedi vermem parasını dedi neyse sonra bir yerde karşılastik ben kavga ederim sıkıntı yok fln dedim ben hep istemedim teelfonun parasını vermeyip böyle davranması sinirime gitti 1 kelimd küfür etmedim kavgada sonra yumruk attım fln yerdeyken kardeşi bana vurdu olay bitti telefon yaptırmanın parasının 150 lirasını veririm gibi abuk zubuk şeyler diyor ne yapmalıyım telefon çok kırıldı
Metnin yüzde 80ini anlamadım yazmayı beceremeyip gelip konu açıyorsun bide anlattığın şeye bak yani insanlar ne yapabilir tam olarak bu konuda? Hak etmişsin gezmeseydin sahada telefonla.

Halısahada niye elinde telefonla geziyon haketmişsin valla
Çoluk çocuğun eline telefon verince olacağı bu.
Metnin yüzde 80ini anlamadım yazmayı beceremeyip gelip konu açıyorsun bide anlattığın şeye bak yani insanlar ne yapabilir tam olarak bu konuda? Hak etmişsin gezmeseydin sahada telefonla.
Oğlum bu yazdığınız yorumlar şaka mı olmuş bitmiş işte niye geçmiş olsun demek yerine hak etmişsin diyorsunuz hiç mi empati duygunuz yok lan.

Ayrıca insanları tanımadan yaşı hakkında niye yorum yapıyorsunuz. Belki de önemli bir telefon araması geldi ve alması gerekti. Zaten kendi elinde olan bir şey değil ki arkadaşı bilerek atmış. Yapabileceği bir şey yok yani.

Arkadaşlar halı saha değil Park ve top oynanmiyordu bilerek atınca suç yine bana mı kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,045
Üyeler
184,723
Son üye
seyitcihangir09
Geri