Arkadaşım telefonumu kırdı parasını nasıl Alicam

Geçenlerde top sahasında arkadaşım bana bilerek topu attı top telefona geldi telefon uçtu sonra kırıldı ailesine gittim oradaki kişilere sorcakmis olayı gören sonrada hep bilerek mi yaptı dedi bilerek attığı için evet dedim bende sana yeni telefon almam ama yaptırmayı bilmiyorum dedi iyi günler dedim çıktım sonra o çocuk anneme küfür ettin dedi vermem parasını dedi neyse sonra bir yerde karşılastik ben kavga ederim sıkıntı yok fln dedim ben hep istemedim teelfonun parasını vermeyip böyle davranması sinirime gitti 1 kelimd küfür etmedim kavgada sonra yumruk attım fln yerdeyken kardeşi bana vurdu olay bitti telefon yaptırmanın parasının 150 lirasını veririm gibi abuk zubuk şeyler diyor ne yapmalıyım telefon çok kırıldı
yaşın kaç kardeşim? bir de telefonun marka model nedir

yaşın kaç kardeşim? bir de telefonun marka model nedir
13,Resmi 10A
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala kullanılabilir mi?
Ekran kırık sağ alt köşesinde ekranın içi gözüküyor telefonda çizgiler var

Geçenlerde top sahasında arkadaşım bana bilerek topu attı top telefona geldi telefon uçtu sonra kırıldı ailesine gittim oradaki kişilere sorcakmis olayı gören sonrada hep bilerek mi yaptı dedi bilerek attığı için evet dedim bende sana yeni telefon almam ama yaptırmayı bilmiyorum dedi iyi günler dedim çıktım sonra o çocuk anneme küfür ettin dedi vermem parasını dedi neyse sonra bir yerde karşılastik ben kavga ederim sıkıntı yok fln dedim ben hep istemedim teelfonun parasını vermeyip böyle davranması sinirime gitti 1 kelimd küfür etmedim kavgada sonra yumruk attım fln yerdeyken kardeşi bana vurdu olay bitti telefon yaptırmanın parasının 150 lirasını veririm gibi abuk zubuk şeyler diyor ne yapmalıyım telefon çok kırıldı

13,Resmi 10A

Ekran kırık sağ alt köşesinde ekranın içi gözüküyor telefonda çizgiler var
Annenin bananın haberi var mı? Belki onlar konuşurlarsa sorunu çözebilirler. Bu tarz sorunların en etkili çözümü bu.

Olmazsa onun anne babasıyla konuşsunlar, kesin anlaşırlar.

Alo dahi zor denilebilecek bir telefon ailen ne diyor bu konu hakkında babasının numarasını bulup konuşursan yüzde 90 alırsın okul dışı olay olsaydıda rehberliğe gidipte hallederdin gerisi senin ne kadar istekli ve baskın karakter olup olmadığına kalır

babana soyle gidin dovun cocugu

veya baban o cocugun babasini dovsun

veya baban o cocugun babasi ile konussun ve cocugu beraber dovun

Sinir bozucu. Ama yaptırımın yok arkanda çete yoksa. Vicdanına kalmış bir durum. Ailesi de yan çizmiş baksana .

Oğlum bu yazdığınız yorumlar şaka mı olmuş bitmiş işte niye geçmiş olsun demek yerine hak etmişsin diyorsunuz hiç mi empati duygunuz yok lan.
Birader ne alaka empatiyle. Çocukken bizde yaşadık arkadaşımız tabletimizi kırdı parasını verdi kavga mavga bunlar her çocuğun yaşadığı şeyler zaten. Ama gelipte eften püften alakasız şeyleri konu yaparsan elaleme komedi olursun

Ailesinden kimsenin numarası yok kapıya gidip isteyeceğim iyi fikir hocam aklıma gelmemişti bu anneme kapısına git iste diyorum gitmiyor babama sormadım fakat numarasını alırsam babam kesinlikle konuşur

Annenin bananın haberi var mı? Belki onlar konuşurlarsa sorunu çözebilirler. Bu tarz sorunların en etkili çözümü bu.

Olmazsa onun anne babasıyla konuşsunlar, kesin anlaşırlar

Kapılarına gidip istemeyi annem istemiyor babama demem ama numaralarını alırsam ailem konuşur

Birader ne alaka empatiyle. Çocukken bizde yaşadık arkadaşımız tabletimizi kırdı parasını verdi kavga mavga bunlar her çocuğun yaşadığı şeyler zaten. Am

Birader ne alaka empatiyle. Çocukken bizde yaşadık arkadaşımız tabletimizi kırdı parasını verdi kavga mavga bunlar her çocuğun yaşadığı şeyler zaten. Ama gelipte eften püften alakasız şeyleri konu yaparsan elaleme komedi olursun
Bana mı diyorsun ona mı anlamadım ama eften püften bir konu değil bu zaten forum denilen şey belirli bir konu etrafında toplanmaz sadece zaten bu forumda bu tarz konulara ayrılmış bir bölüm bile var ayrıca empati konusuna gelince bir başka cevabımda açıkladım çocuk o anda belki de telefonu bulundurmaması gerekiyor ama belki de annesinden veya babasından arama geldi. Bakmayacak mıydı yani. Zaten çocuk kendisi yapmamış arkadaşı yapmış. O kişiler ise gelip sanki bu durumdan o çocuk sorumluymuş gibi yorum yapmışlar. O yüzden yersiz yani. Zaten çocuğun olayın etkisinde olduğu ve yaşından dolayı korkmuş olduğu mesajlarından anlaşılıyor. Çocuk yapmış olsa bile toplum ahlakı gereği iyi dileklerde bulunulması gerekirdi. Umarım beni anlamışsınızdır hocam.

babana soyle gidin dovun cocugu

veya baban o cocugun babasini dovsun

veya baban o cocugun babasi ile konussun ve cocugu beraber dovun
Şiddeti ben hiç Bir Zaman istemem ve babam küçük çocuk karışmaz sadece ben o çocuk satasirsa ederim satastida ettim kavgami

Geri