❌İndirim Bitti! Hyperx alloy origins 60 aqua 1678 tl

Karacabey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
799
%60 olmasa iyiymiş, ben olsam %60 klavyeye o kadar vermem geçenlerde dynatab 75x 32 dolar felandı
Tam boy 2.167 TL ydi. Benim tercihim böyle bir klavyeydi. Masada çok yer kaplıyor büyükler

Arkadaşlar red switch diye yeşil switch yollamışlar sizce değişim talep etmeli miyim. Birde yedek yolladıkları boşluk tuşu çatlak yollanmış.

Ekler

• Screenshot_2025-07-16-16-26-17-396_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-07-16-16-26-17-396_com.miui.gallery.webp
    52.9 KB · Hit: 51
Arkadaşlar red switch diye yeşil switch yollamışlar sizce değişim talep etmeli miyim. Birde yedek yolladıkları boşluk tuşu çatlak yollanmış.
yeşil değil aqua diye geçiyor, aqua switch hyperx in kendi ürettiği oldukça güzel bir switch, eğer faturadan red switch yazıyorsa ve sana gelen aqua switch ise iade et yada değişim iste, red switch daha çok fps oyunları rekabetçi oyunlar oynuyorsan biraz daha avantajlı sayılır ama aqua switch daha güzel hissiyatı olan bir switch bana göre.

yeşil değil aqua diye geçiyor, aqua switch hyperx in kendi ürettiği oldukça güzel bir switch, eğer faturadan red switch yazıyorsa ve sana gelen aqua switch ise iade et yada değişim iste, red switch daha çok fps oyunları rekabetçi oyunlar oynuyorsan biraz daha avantajlı sayılır ama aqua switch daha güzel hissiyatı olan bir switch bana göre.
Valla bende kararsız kaldım çok fps oynamıyorum aslında. Sesi çok gibi geldi basım hissiyatı rede göre de güzel basımı biraz sert. Sadece ekstra verdikleri boşluk tuşu çatlak geldi. İade oluşturdum daha sonra kargo gelmedi tekrar oluşturdum. Son olarak iadeyi iptal ettim. 😂

Son düzenleme:
Valla bende kararsız kaldım çok fps oynamıyorum aslında. Sesi çok gibi geldi basım hissiyatı rede göre de güzel. Sadece ekstra verdikleri boşluk tuşu çatlak geldi.
üründe hasar varsa değişim isteyin. yarın bir gün klavye bozulsa ve garantiye gönderseniz ürüne siz hasar vermişsiniz bile diyebilirler. sıfır ürün alıyorsan her şeyi kusursuz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,006
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri