Türk Telekom 15 gün internet yok dedi?!

Aynısı oldu 3 gün beklersiniz dediler 12 gün beklemiştik ev interneti için ve yine TTdan cayma bedeli yok dedikleri halde (3 kere sormuştum) 500 TL fatura çıkardılar ve ödemek zorunda kaldım şimdi komple ttden çıktım Vodafonedayim hiçbir sorunla karşılaşmadım
Bizede Türknet bagalyacaklardi 2 hafta içinde geleceğiz dediler yaklaşık 38 gün gelmediler bizde evimizden çıkamadık öyle kaldı sonra geldiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizede Türknet bagalyacaklardi 2 hafta içinde geleceğiz dediler yaklaşık 38 gün gelmediler bizde evimizden çıkamadık öyle kaldı sonra geldiler
Geçen sene oldu

ara sinirli bir şekilde konuşun sert davranın yine gelmediyse çıkın atlantis türknet falan varsa bağlatın
Altyapı Türk Telekom’un zaten başka firmadan bağlasan internet gelecek mi sanki?

Merhaba arkadaşlar dün bizim sitede bir tadilattan dolayı internet kesilmişti sonra komşularımız müşteri hizmetlerini aradı müşteri hizmetleri de 10 15 gün kadar süre verdi 250 300 kişi mobil veri ile idare ediyoruz bazen mobil veri de çekmiyor Aksaray'da yaşıyorum sizce bir yanlış anlaşılma mı vardır kendim de aramalı mıyım yoksa tekelleşen operatörlerin gazabına mı uğradık.
Umarım 15 gündür diyelim, bana 3 gün dedikleri iş 12 günde çözüldü çünkü, en son aboneliği iptal etmiştim.

yama kuracak kadar mobil internetiniz vardır yama kurun sizi baya uzun süre götürür.
eyvallah deneyeceğim

ara sinirli bir şekilde konuşun sert davranın yine gelmediyse çıkın atlantis türknet falan varsa bağlatın
telefonun ucundaki adama bağırsak ne olacak altyapıcılar ve müdürler umursamaz sadece adamın gününü mahvederim

Geri