Mehmet Ali Aladağ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 278
- Konu Sahibi Konu Sahibi
AoH3 var saatlerce onu oynuyorumyönetici şikayet edin ve inşallah hikayeli oyun vardır.
AoH3 var saatlerce onu oynuyorumyönetici şikayet edin ve inşallah hikayeli oyun vardır.
keske bi elden ring , rdr2 , witcher 3 falan olsaydıAoH3 var saatlerce onu oynuyorum
Rdr2 var ama İngilizcem 0keske bi elden ring , rdr2 , witcher 3 falan olsaydı
yama kuracak kadar mobil internetiniz vardır yama kurun sizi baya uzun süre götürür.Rdr2 var ama İngilizcem 0
Bizede Türknet bagalyacaklardi 2 hafta içinde geleceğiz dediler yaklaşık 38 gün gelmediler bizde evimizden çıkamadık öyle kaldı sonra geldilerAynısı oldu 3 gün beklersiniz dediler 12 gün beklemiştik ev interneti için ve yine TTdan cayma bedeli yok dedikleri halde (3 kere sormuştum) 500 TL fatura çıkardılar ve ödemek zorunda kaldım şimdi komple ttden çıktım Vodafonedayim hiçbir sorunla karşılaşmadım
Geçen sene olduBizede Türknet bagalyacaklardi 2 hafta içinde geleceğiz dediler yaklaşık 38 gün gelmediler bizde evimizden çıkamadık öyle kaldı sonra geldiler
ara sinirli bir şekilde konuşun sert davranın yine gelmediyse çıkın atlantis türknet falan varsa bağlatınRdr2 var ama İngilizcem 0
Altyapı Türk Telekom’un zaten başka firmadan bağlasan internet gelecek mi sanki?ara sinirli bir şekilde konuşun sert davranın yine gelmediyse çıkın atlantis türknet falan varsa bağlatın
Umarım 15 gündür diyelim, bana 3 gün dedikleri iş 12 günde çözüldü çünkü, en son aboneliği iptal etmiştim.Merhaba arkadaşlar dün bizim sitede bir tadilattan dolayı internet kesilmişti sonra komşularımız müşteri hizmetlerini aradı müşteri hizmetleri de 10 15 gün kadar süre verdi 250 300 kişi mobil veri ile idare ediyoruz bazen mobil veri de çekmiyor Aksaray'da yaşıyorum sizce bir yanlış anlaşılma mı vardır kendim de aramalı mıyım yoksa tekelleşen operatörlerin gazabına mı uğradık.
atlantisin altyapısı farklı sizin evinizde bir tek türk telekom altyapısı varsa yapıcak bişey yok çekiceksinizAltyapı Türk Telekom’un zaten başka firmadan bağlasan internet gelecek mi sanki?
eyvallah deneyeceğimyama kuracak kadar mobil internetiniz vardır yama kurun sizi baya uzun süre götürür.
telefonun ucundaki adama bağırsak ne olacak altyapıcılar ve müdürler umursamaz sadece adamın gününü mahvederimara sinirli bir şekilde konuşun sert davranın yine gelmediyse çıkın atlantis türknet falan varsa bağlatın
ne alaka ** hani 21. yy'nin ikinci çeyreğindeyiz ya internet olmadan olmuyor ya hani. yoksa ekran sürem azami 3 4 saatHepiniz internet bağımlısı olmuşsunuz. Terapiye gidin.
Reis senin yaş kaç ya sürekli konularda görüyorum acayip boş yapıyosunHepiniz internet bağımlısı olmuşsunuz. Terapiye gidin.