3k ya logitech z313 var 2+1 daha uyguna 1800 civarı Frisby Fs 6100 var daha üstüne de logitech z407 gibi modeller var 2+1 hepsideKaliteli fiyat performans önerilerinize açığım
Hiçbirinide kullanmadım ama son 1 2 haftadır baya bi araştırıyorum bendim eski 2+1 bozuldu ıyüzden bazı bilgiler edindim3k ya logitech z313 var 2+1 daha uyguna 1800 civarı Frisby Fs 6100 var daha üstüne de logitech z407 gibi modeller var 2+1 hepside
monitör kolu için northbayou f80 öneririmKaliteli fiyat performans önerilerinize açığım
1-2k arasi olursa daha iyi olurBütçe belirsen iyiydi soundbar önerisi yapacağım 3 6k fiyat banında üç tane ikisini aktif kullanıyorum mis gibi aletler
GSB 900 ve 910 düz olanı kullanıyorum gayet![]()
Grundig GSB 900 Black Bluetooth Soundbar 2 X 15W Ses Sistemi - Fiyatı, Yorumları
Grundig GSB 900 Black Bluetooth Soundbar 2 X 15W Ses Sistemi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunlar kaliteli iyi ürünler 1 2k arasına bul bunun kalitesinde bir tane daha alayım eve1-2k arasi olursa daha iyi olur
yoktur ona bir sey demiyorum o kaliteye ihtiyacim yokBunlar kaliteli iyi ürünler 1 2k arasına bul bunun kalitesinde bir tane daha alayım eve![]()