Neler Yeni

Xbox Series S için Monitör Tavsiyeleri

MertEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mert Efe
Herkese merhaba xbox series s alacağım bunun icin fiyat performans monitör arayışındayım genelde hikaye veya simülasyon oyunları oynuyorum pek rekabetçi oyun oynamıyorum önerilerinize açığım

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Sefer

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
abdulkadir bayram
Hoparlörün bi önemi yok monitörde berbat oluyorlar zaten. Ayrıca hoparlor sistemi her türlü gerekir.
Bu gayet güzel ayrıca hoparlörlü. Konsol için Monitör alacak olsam bunu alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese merhaba xbox series s alacağım bunun icin fiyat performans monitör arayışındayım genelde hikaye veya simülasyon oyunları oynuyorum pek rekabetçi oyun oynamıyorum önerilerinize açığım
Bütcenız nedir?

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Sefer
Hoparlörün bi önemi yok monitörde berbat oluyorlar zaten. Ayrıca hoparlor sistemi her türlü gerekir.

Bütcenız nedir?
Neden? Gayet iyi kalitede oluyor. Ayrıca sağdan soldan ses almaktansa sesin direk monitörden gelmesi daha dogru dürüst bir deneyim sunuyor bana. Ikisini de kulllandım. Hoparlör saçma geliyor bana monitörün arkasına koysan bile saçma.
Ayrıca hoparlör sistemi ne türlü gerekir kanks?

MertEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mert Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sizce 32ınc veya 27 ınc 2k mı yoksa 23.8ınc 1080p mı olmalı hocam
Bu gayet güzel ayrıca hoparlörlü. Konsol için Monitör alacak olsam bunu alırdım.

Bütcenız nedir?
6k cıvarına kadar fp dusunuyorum ve evet ek bt hoparlor kullanacagum

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
abdulkadir bayram
Attığın monitörü kullandım daha sonra birtane daha ve birtane daha hoparlör bulunduran farklı markalardan monitörler kullandım. Hepsinde ses seviyesi yetersiz ve kalitesi tatmin edici değil. Eğer razıysan buna hoparlör almaya gerek yok. Fakat öbür türlü almak zorundasın. Veya kulaklık kullanıcaksın.
Neden? Gayet iyi kalitede oluyor. Ayrıca sağdan soldan ses almaktansa sesin direk monitörden gelmesi daha dogru dürüst bir deneyim sunuyor bana. Ikisini de kulllandım. Hoparlör saçma geliyor bana monitörün arkasına koysan bile saçma.
Ayrıca hoparlör sistemi ne türlü gerekir kanks?

Top Bottom