Bu gayet güzel ayrıca hoparlörlü. Konsol için Monitör alacak olsam bunu alırdım.
Asus VP249QGR 23.8" 1 MS 144 Hz VGA+HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus VP249QGR 23.8" 1 MS 144 Hz VGA+HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bütcenız nedir?Herkese merhaba xbox series s alacağım bunun icin fiyat performans monitör arayışındayım genelde hikaye veya simülasyon oyunları oynuyorum pek rekabetçi oyun oynamıyorum önerilerinize açığım
Neden? Gayet iyi kalitede oluyor. Ayrıca sağdan soldan ses almaktansa sesin direk monitörden gelmesi daha dogru dürüst bir deneyim sunuyor bana. Ikisini de kulllandım. Hoparlör saçma geliyor bana monitörün arkasına koysan bile saçma.Hoparlörün bi önemi yok monitörde berbat oluyorlar zaten. Ayrıca hoparlor sistemi her türlü gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütcenız nedir?
Bu gayet güzel ayrıca hoparlörlü. Konsol için Monitör alacak olsam bunu alırdım.
Asus VP249QGR 23.8" 1 MS 144 Hz VGA+HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus VP249QGR 23.8" 1 MS 144 Hz VGA+HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
6k cıvarına kadar fp dusunuyorum ve evet ek bt hoparlor kullanacagumHoparlörün bi önemi yok monitörde berbat oluyorlar zaten. Ayrıca hoparlor sistemi her türlü gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütcenız nedir?
Neden? Gayet iyi kalitede oluyor. Ayrıca sağdan soldan ses almaktansa sesin direk monitörden gelmesi daha dogru dürüst bir deneyim sunuyor bana. Ikisini de kulllandım. Hoparlör saçma geliyor bana monitörün arkasına koysan bile saçma.
Ayrıca hoparlör sistemi ne türlü gerekir kanks?