igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,901
geçen haftaydı oGeceyi bekleyin bu gece şov var 1 tl ye kulaklık alıyoruz![]()
![]()
geçen haftaydı oGeceyi bekleyin bu gece şov var 1 tl ye kulaklık alıyoruz![]()
![]()
2k gider mi ?
Saf güçte gitmez. Fsr, fg falan şart. O yüzden 5060ti daha mantıklı olur dlss ve mfg’den dolayı.2k gider mi ?
Boykot kardeşimGeceyi bekleyin bu gece şov var 1 tl ye kulaklık alıyoruz![]()
![]()
Saf güçte gitmez. Fsr, fg falan şart. O yüzden 5060ti daha mantıklı olur dlss ve mfg’den dolayı.
2 ay sonra 9070xt niyetim vardı ama 17kya 3 fanlı beyaz şansımı deneyeyim dedim ama uzun vade götürür müSaf güçte gitmez. Fsr, fg falan şart. O yüzden 5060ti daha mantıklı olur dlss ve mfg’den dolayı.
Serin çalıştığı söylemiş kullanıcılar buradan bakabilirsinSFF olması soğutma olarak artısı var mı* Düz Zotac'lara baktım onlara kıyasla ince kart.
31K ya 9070 XT Aorus Elite aldım üstelik 3 taksit, şu piyasada bu model için inanılmaz fiyatDürüst olalım 22.500'e RX 9070, 23500'e RTX 5070 ve 27K'ya 9070 XT harici inanılmaz fırsatlar değil. Onlar da hemen bitti zaten. Herkese hayırlı olsun iyi günlerde kullanınç
Kanka sus lütfenBeyaz xfx 9060xt lerde hala geçiyor. Elinizi çabuk tutun. Sürekli azalıyor geçerli ürünler.
Kanka sus lütfen
genel zamlardan bahsettim dostum sadece teknoloji için algılamaSes yapmak yerine ürünü favori ekleyip bekliyoruz. Ses çıkarsak da bir şey değişmez sonuçta serbest piyasa var.