yok sadec slıyorum gunluk o zarar verır mıla yok bişey olmaz kenarında siyah lekeler olsaydı ilerlerdi, yani kırık değil leke ilerlerdi bişey olmaz buna laptobu açarken biraz daha dikkat ederek aç kendi ilerlemez de sen saz çalma yeter.
aman ha ıslak mendille yada cam sil veya başka bir şey ile silme bir cam bezini git iyice bir yıka sık 5dk as balkona hafifden premium nemli cam bezi olsun öyle sil kral.yok sadec slıyorum gunluk o zarar verır mı
temız bır bezı hafıften ıslatıyorum suyunu ıyıce alıyorum sonra sılıyorum pecete ıle de uzerınden gecııoyrum aynı sekılde kırıgın ustunu de sılsem sorun olur muaman ha ıslak mendille yada cam sil veya başka bir şey ile silme bir cam bezini git iyice bir yıka sık 5dk as balkona hafifden premium nemli cam bezi olsun öyle sil kral.
olur kral sildikten sonra kırık bölgeye 10-15 saniye üfle nem oluşmasın içerde bu forumda bir arkadaş ekranın önüne kola bardağı indirmişti koladan uçan küçük minnacık asitler olur ya ekranın içine girmişti ekran yandı yani bu detaylar önemli kral yoksa pc allaha kavuşur sende filmi telefondan izlemek zorunda kalırsın.temız bır bezı hafıften ıslatıyorum suyunu ıyıce alıyorum sonra sılıyorum pecete ıle de uzerınden gecııoyrum aynı sekılde kırıgın ustunu de sılsem sorun olur mu