TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bir bug var wincredit te. Benim 2 hesabımda vardı geçen aydan beri. 40 kere 1000 tl wincredit döndürdüm. 60 jeton istiyordu. İlk sipariş %4 +10, ikinci sipariş %6 yazıyordu. Ama uygulamada böyle olmuyordu. İlk siparişi hep iptal ettim. İkinci siparişi minimum 626 TL yaptığımda 60 jeton tamamlıyordum. Yani %6 yerine %9,59 veriyordu. 626 TL sipariş vergisiyle 1002 lira civarı yapıyordu. Zaten 1000 lirayı wincredit ile alıyordum. Geriye kalan 2 kirayı ödemek çok kolaydı. 40 defa faydalandım iki hesapta. 626 TL ile 670 TL arasında ürünler aldım hep. Toplamda 40 sipariş için cepten en fazla 1200 rl anca çıkmıştır. Geçen hafta itibariyle bitti benim wincreditler.
Beyler bana 600 TL %4 kredi +50 jetton geldi 88 jeton kalmıştı şimdi yenilenmesini mi beklim yoksa satın alım mi yapım hangsii daha mantıklı

1:8 Ferrari'de buldum benim set tamamlandı :D

Alıntıyı görüntüle

Hocam çok güzelmiş link atma imkanınız varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Limit yükselmişken şu büyük olandan tavsiye ederim. 50cm olanlar 1 günde bitti. Bununla 4 gün uğraştık. Şimdi bunları çerçeveleyip duvara asması kalı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hocam duvarda asılı olan legolardan hangilerini temudan aldınız acaba ? Ben sadece mercedesi bulabildim.

Son düzenleme:
Hocam çok güzelmiş link atma imkanınız varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam duvarda asılı olan legolardan hangilerini temudan aldınız acaba ? Ben sadece mercedesi bulabildim.
Sadefce bu 2 model kalmış. Siyahı zaten bulmuşsun.

bu 600tl kampanyası şimdi vergi dahil mi hesaplıyor coinleri vergi dahil olmadan mı bilen var mı 45 jeton istiyor benden %4 iade veriyor

Bir bug var wincredit te. Benim 2 hesabımda vardı geçen aydan beri. 40 kere 1000 tl wincredit döndürdüm. 60 jeton istiyordu. İlk sipariş %4 +10, ikinci sipariş %6 yazıyordu. Ama uygulamada böyle olmuyordu. İlk siparişi hep iptal ettim. İkinci siparişi minimum 626 TL yaptığımda 60 jeton tamamlıyordum. Yani %6 yerine %9,59 veriyordu. 626 TL sipariş vergisiyle 1002 lira civarı yapıyordu. Zaten 1000 lirayı wincredit ile alıyordum. Geriye kalan 2 kirayı ödemek çok kolaydı. 40 defa faydalandım iki hesapta. 626 TL ile 670 TL arasında ürünler aldım hep. Toplamda 40 sipariş için cepten en fazla 1200 rl anca çıkmıştır. Geçen hafta itibariyle bitti benim wincreditler.
işte bu yüzden kampanyayı sonlandırdılar :D 1200 TL ye 40 sipariş nedir yahu :D bereket versin.

Arkadaşlar bana 20 jeton isteyeni geldi ama 0,53 veriyor ve +10 hesapladım 1900 tl lik yapmam lazım. Size de geldi mi hiç? Yoksa bende mi birşeyler var
Hocam bana da bu şekilde gelmeye başladı 20 jeton istiyor ama 0.53 veriyor iade + 10 jeton. Dediginiz gibi 1900 tl lik alsak ancak olur ama bu da mümkün değil 1340 tl aldiriyor en fazla. Millet siparis oluşturup iptal ediyor ikinci sipariste coini tamamliyor gibi şeyler okudum ama denemedim siz bulabildiniz mi bir çözüm

Hocam bana da bu şekilde gelmeye başladı 20 jeton istiyor ama 0.53 veriyor iade + 10 jeton. Dediginiz gibi 1900 tl lik alsak ancak olur ama bu da mümkün değil 1340 tl aldiriyor en fazla. Millet siparis oluşturup iptal ediyor ikinci sipariste coini tamamliyor gibi şeyler okudum ama denemedim siz bulabildiniz mi bir çözüm
yok . düzelmesini bekliyorum.

işte bu yüzden kampanyayı sonlandırdılar :D 1200 TL ye 40 sipariş nedir yahu :D bereket versin.
Bahsettiğim bug 4 hesabımın ikisinde olmuştu. Keşfettikten sonra sipariş vermek çok keyifliydi. İşin ilginci neredeyse hiç para ödemeden verdiğim siparişlerde bazen fiyat düzenlemesi ile yine kredi iadesi alıyordum. Bu sayede bazı siparişleri 0 TL ödeme ile verip wincredit döndürdüm. Eğlenceliydi. Bir çok insana hediyeler aldım.

Etkinlik devam ediyor mu, bende gözükmüyor artık?
Güncelleme:
Başka telefondan denedim, %0.42+10 puan veriyor toplamda 20 puan toplamak gerekiyor. Mantıksız gelse de 2 kere 480₺ siparişte topladım puanları (vergi dahil değil). Nasıl oldu anlamadım (vergiyle 1500 küsür ödedim).

Son düzenleme:
Geri