Hocam özel olmazsa 31 bin küsür liraya %20 indirim alabildiniz mi? Sabahtan beri baktığım için merak ettim sadece.kargoya verilmesi bekleniyorda 9 saattir
Hocam özel olmazsa 31 bin küsür liraya %20 indirim alabildiniz mi? Sabahtan beri baktığım için merak ettim sadece.kargoya verilmesi bekleniyorda 9 saattir
25600₺Hocam özel olmazsa 31 bin küsür liraya %20 indirim alabildiniz mi? Sabahtan beri baktığım için merak ettim sadece.
hepsi farklı mağazalardan kargoya veriliyor sanırım o yüzden hepimizinki verilmediSanırım şau ana kadar kargoya verilmeyenleri yarın verirler.
Doğrudur, tamamen tahmin üzerine yazdım. Geçen aldığım Asus 4060' lı laptopta aynı şekilde ertesi gün verilmişti. En azından zamanında alabildik. 1 gün geç gelsede olur.hepsi farklı mağazalardan kargoya veriliyor sanırım o yüzden hepimizinki verilmedi
Muazzam fiyat, hayırlı olsun hocam. Hızlı davranıp almışsınız.25600₺
Harbiden kod iptal oldu fiyatlar arttıadamlar sağlam stok eritti....
Daha önce bunun gibi bir indirim oldu mu yine olur muVTNOEM20
BİLGİSAYAR PARÇALARINDA %20 İNDİRİM VATAN CANLI YAYININDA VERİLDİ.
HAZIR SİSTEMLERDE DE GEÇERLİ
Geceleri 22'den sonra oem indirimleri yapıyor 10-15-20.Daha önce bunun gibi bir indirim oldu mu yine olur mu
9060xt nitro+ da olur muGeceleri 22'den sonra oem indirimleri yapıyor 10-15-20.
daha önce böyle %20 indirim hiç olmadıDaha önce bunun gibi bir indirim oldu mu yine olur mu