850watt veya üzeri psu önerisi

1.5 yıldır kullanıyorum, kronik sorunları olmayan sağlam ve kaliteli bir psu'dur.
Bende aı üzerinden yine kaynak taratması yapmasını istediğimde hem sesizliğiyle hemde performansıyla arasından seçtiği güç kaynağı oldu. Hem Cwt platformu vs de olması içimi rahatlatan kısmı muhtemelen bu akşam sipariş vereceğim.

Kaliteli ve uzun yıllar boyunca kullanabileceğim bir psu arıyorum. Bütçem 6000 tl çokda zorunda olmadıkça üstüne çıkmak istemiyorum. Kendimde biraz araştırmalarda bulundum fakat incelemelerine göz gezdirmediğim birkaç psu var bunlarıda değerlendirmenizi rica ediyor ve bu konuda sizlerden tavsiyeler bekliyorum.

FSP VITA GM 850W bu modelden devam edelim.

ben de seninle aynı kriterlerde psu arıyorum msi mag a850gl/ enermax 1200w / highpower performance 850 arasında kaldım şu an kafam en çok enermaxa gidiyor sarırım onu alacağım.

Kaliteli ve uzun yıllar boyunca kullanabileceğim bir psu arıyorum. Bütçem 6000 tl çokda zorunda olmadıkça üstüne çıkmak istemiyorum. Kendimde biraz araştırmalarda bulundum fakat incelemelerine göz gezdirmediğim birkaç psu var bunlarıda değerlendirmenizi rica ediyor ve bu konuda sizlerden tavsiyeler bekliyorum.

Gayet İyidir Alabilirsin .

Hocam bu model yerine enermax 1200watt alsam fazla farkı var mıdır
1200w güç gerektirecek bir sisteminiz yok GM VİTA modeli ile 1200rt modeli kalite bazında kıyaslamak pek mantıklı olmaz FSP model daha kalitelidir ama ilerde güç anlamında kafam rahat etsin diyorsanız arada 350w bir güç farkı var bu ilerde işinizi görebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,814
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri