850watt veya üzeri psu önerisi

Heronox

80+
Reaksiyon skoru
4
Kaliteli ve uzun yıllar boyunca kullanabileceğim bir psu arıyorum. Bütçem 6000 tl çokda zorunda olmadıkça üstüne çıkmak istemiyorum. Kendimde biraz araştırmalarda bulundum fakat incelemelerine göz gezdirmediğim birkaç psu var bunlarıda değerlendirmenizi rica ediyor ve bu konuda sizlerden tavsiyeler bekliyorum.

Kaliteli ve uzun yıllar boyunca kullanabileceğim bir psu arıyorum. Bütçem 6000 tl çokda zorunda olmadıkça üstüne çıkmak istemiyorum. Kendimde biraz araştırmalarda bulundum fakat incelemelerine göz gezdirmediğim birkaç psu var bunlarıda değerlendirmenizi rica ediyor ve bu konuda sizlerden tavsiyeler bekliyorum.

Enermaxın sıkıntılı olduğunu duymuştum. Raijinteki ilk defa duyuyorum belki iyidir o konu hakkında pek bir bilgim yok. Hangisi en iyi dersen bunlar dışında iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Enermaxın sıkıntılı olduğunu duymuştum. Raijinteki ilk defa duyuyorum belki iyidir o konu hakkında pek bir bilgim yok. Hangisi en iyi dersen bunlar dışında iyidir.
Deepcool asus ve high powerı şimdi gördüm hocam. Bunların hepsinden Asusu önerebilirim genelde daha sıkıntısız diye biliyorum. Daha iyisi elbet vardır onu benden iyi bilen arkadaşlarımız söyler ama ben asusu öneririm. Birde sanırım gold plus tek o var yanlış girmediysem birde 8 sene Garanti var.

Son düzenleme:

Deepcool asus ve high powerı şimdi gördüm hocam. Bunların hepsinden Asusu önerebilirim genelde daha sıkıntısız diye biliyorum. Daha iyisi elbet vardır onu benden iyi bilen arkadaşlarımız söyler ama ben asusu öneririm. Birde sanırım gold plus tek o var yanlış girmediysem birde 8 sene Garanti var.
Hocam genelde enermax psu da genel üretimde mi sorun olarak duydunuz yoksa spesifik olarak farklı kullanımlarda ortaya mı çıkıyor. Birde rajıntek ampere vs baktığımda platinıum gözüküyor onun dışında diğerleri çoğu gold sadece Fsp bd ve highpower bornz olarak biraz daha kötü güç verimliliğine sahip diye biliyorum. Son olarak bu konuda yetkin olarak gördüğünüz birisi varsa etiketlerseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

Hocam genelde enermax psu da genel üretimde mi sorun olarak duydunuz yoksa spesifik olarak farklı kullanımlarda ortaya mı çıkıyor. Birde rajıntek ampere vs baktığımda platinıum gözüküyor onun dışında diğerleri çoğu gold sadece Fsp bd ve highpower bornz olarak biraz daha kötü güç verimliliğine sahip diye biliyorum. Son olarak bu konuda yetkin olarak gördüğünüz birisi varsa etiketlerseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
Enermaxı şöyle kolay bozuluyor ve sanırsam yanıyor gibisinden duymuştum bir ara kimse tavsiye etmiyordu. Şuan belki toplamistir ama sonuçta adı çıktı 8 e inmez 5 e. Rajintek in platinimunu görmemişim rajintekde güzel marka. Asus ya da rajintek öneririm ama sanki rajintek bir tık daha iyi gibi en azından enerji verimliliği olarak..Yetkin biri tanımıyorum maalesef. :/

Enermax aslında çok iyi duruyor fiyatına görede çok iyi olduğunu düşünüyorum fakat tam olarak doğru alım olduğuna karar veremiyorum.

Enermax alınır. Enermax ın sadece guriş seviye yani 700w altı psu ları kalitesiz oluyor bu işe üst segment kaliteli bir PSU yenir

Rajintek ilk defa duyduysanız psu önerisi yapmasanız daha iyi sanki.Kusura bakmayın.Özellikle de rajintel enermax veya high power varken asus önermek....

Tr de ureticiden alacaksan seasonic ve fsp,
Marka alacaksan phantex ve nzxt.
Bunlar iyi psu urettirir, diğerler butçeye gore.

Psu tierlist:

Hocam önerdiğiniz psuyu zaten görmüştüm ve seçenek olarak eklemiştim. Benim merak ettiğim neredeyse aynı fiyatlarda olan rakiplerinden hangisini seçmek mantıklı oluyor ve bu model diğerlerini gerçekten sınıfında rakipsiz olacak şekilde iyi midir?

Hocam dediğiniz gün kaynağını yine listeye koymuştum fakat araştırmalarımda kendisiyle alakalı fazla test bulamamıştım diğer güç kaynaklarına göre tam olarak nasıl bir fark yaratıyor veya f/p olması mı onu öne çıkarıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,814
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri