Eşit ağırlıkta ne okunur

hakanoper

80+
Reaksiyon skoru
4
Selam 11. sınıf öğrencisiyim malum mezuna bırakırsam başka müfredata maruz kalacağım ne yapacağımı da bilmiyorum sizce ne okumalıyım iktisad düşünüyorum sizce iyi yerlere gelebilir miyim ve eğer okuyan bilen varsa tecrübelerini önerilerinin paylaşırlarsa iyi olur ve mesela EA'da iktisad gibi veya başka bölümler gibi kaç bin yapsam iyi üniversitelere giderim hangi üniversiteler iyi olur kısaca deneyimleyen önerileri olan kişiler yazarsa çok sevinirim (sınava çalışma tavsiyesi de verirseniz iyi olur)

15K lazım işletme için
Ama mesela atıyorum iktisad 70 80k dokuz eylülde okuyan bir insan güzel bir iş bulamazmı yani benim merakım buna mesela o 70 80k yapan birisi başka hangi bölümlere gidebilir iktisaddan başka para iş bulma olarak özel sektörde var çünkü ekonomide

Selam 11. sınıf öğrencisiyim malum mezuna bırakırsam başka müfredata maruz kalacağım ne yapacağımı da bilmiyorum sizce ne okumalıyım iktisad düşünüyorum sizce iyi yerlere gelebilir miyim ve eğer okuyan bilen varsa tecrübelerini önerilerinin paylaşırlarsa iyi olur ve mesela EA'da iktisad gibi veya başka bölümler gibi kaç bin yapsam iyi üniversitelere giderim hangi üniversiteler iyi olur kısaca deneyimleyen önerileri olan kişiler yazarsa çok sevinirim (sınava çalışma tavsiyesi de verirseniz iyi olur)
Mezuna birakmak nedemek daha 11. Sinifsin elinden gelen hazirligi sinava kadar yap secenek kisminda dusunursun eger hicbir fikrin yoksa simdiden tyt konularina baslamani oneririm turkce matematik 9 10 zaten

Mezuna birakmak nedemek daha 11. Sinifsin elinden gelen hazirligi sinava kadar yap secenek kisminda dusunursun eger hicbir fikrin yoksa simdiden tyt konularina baslamani oneririm turkce matematik 9 10 zaten
Peki yukarıda yazdıklarımız icin düşünceleriniz nedir bölüm olarak

Peki yukarıda yazdıklarımız icin düşünceleriniz nedir bölüm olarak
Tecrubem yok ama bence en dogrusu arastirip kendinizin arastirip kendinizi uygun olmani bulmaniz veya sinava kadar elinizden geleni yapip sinavdan sonra karar verebilirsiniz acelesi yok bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,319
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri