Yardım Operatörlerin e-sim ücretleri nedir ?

Shadout

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
200
TT kullanıyorum e-sim geçiş ücreti hiçbir yerde yazmıyor . Yd telefon kullanıyorum 8 ay bitince e-sim geçip 4 ay öyle kullanacağım, sıfırlanınca da yine 4+8 diye kullanacağım.
Bu geçişler ne kadara oluyor ?
Her operatörde ücret farklı mı ?
Farklıysa diğer operatörlerde fiyatları nedir ?

TT kullanıyorum hiçbir yerde yazmıyor e-sim geçiş ücreti. Yd telefon kullanıyorum 8 ay bitince e-sim geçip 4 ay öyle kullanacağım, sıfırlanınca da yine 4+8 diye kullanacağım.
Bu geçişler ne kadara oluyor ?
Her operatörde ücret farklı mı ?
Farklıysa diğer operatörlerde fiyatları nedir ?
telefonun ne bilmiyorum ama e sim dahil 8ay kullanabilirsin max

Hocam telefon ne kullanıyorsunuz.Benim bildiğim telefonlarda bir normal bir e sim olur yani 4 ay normal sim 4 ay e sim kullanabilirsiniz.

Hocam telefon ne kullanıyorsunuz.Benim bildiğim telefonlarda bir normal bir e sim olur yani 4 ay normal sim 4 ay e sim kullanabilirsiniz.
Eğer iphone aldıysanız keşke çift fiziki sim alsaydınız ben öyle yaptım.

S24 Ultra çift sim mevcut ayarlarda e-sim de var o yüzden sordum
Hocam şimdi kontrol ettim.Sizin cihazda büyük ihtimalle bir fiziki bir e sim mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şimdi kontrol ettim.Sizin cihazda büyük ihtimalle bir fiziki bir e sim mevcut.
2 modeli varmış s24 ultranın biri çift fiziki sim biri ise 1 e sim 1 fiziki sim.

2 modeli varmış s24 ultranın biri çift fiziki sim biri ise 1 e sim 1 fiziki sim.
Ayarlarda e sim gözüktüğüne göre sizin cihaz 1 e sim 1 fiziki sim.

Ayarlarda e sim gözüktüğüne göre sizin cihaz 1 e sim 1 fiziki sim.
Hayır usta çift sim hem tablada yeri mevcut hem de ayarlarda 2.simi görebiliyorum ekstra e-sim kayıt yeri de mevcut

Normalde düşünürsek mantıksız oluoyr hocam yd telefonu 12 ay kullanabilmiş olurdunuz o şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri