TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Vay be millet neler yapıyormuş, ben enayilik etmişim. Temu bitti öldü, valhalla da piyasa da yok. Ürünleri satıp parayı kopardı maldivlere yerleşti.
Yok daha neler :D
Yaz ayı cidden çok yoğun geçiyor, kurumsal satıştı kampanya yönetimiydi tatiliydi derken baya efor sarfediyorum. Bir de arada aracı yeniledim, eskisini satma derdindeyim bi yandan da, yoksa nefes alıyorum da buralarda değil :D

Yaz ayı cidden çok yoğun geçiyor, kurumsal satıştı kampanya yönetimiydi tatiliydi derken baya efor sarfediyorum. Bir de arada aracı yeniledim, eskisini satma derdindeyim bi yandan da, yoksa nefes alıyorum da buralarda değil :D
Hocam bu wincredit noldu ya nasil olcak simdi bu süreç yeni oranlar olusmus

Hocam bu wincredit noldu ya nasil olcak simdi bu süreç yeni oranlar olusmus
Bişi diyim mi tam olarak ne yaptıklarını onlar da bilmiyo :D
Gerek iş yoğunluğumdan gerekse de pek tat vermediğinden gerekmedikçe bireysel kampanya süreçlerinde çok aktif yer almıyorum belli bi süredir ben de.. Yani tüm hesaplarımdan satın almam sıfıra yakındır.. Hesaplarda durum nedir onu bile takip etmiyorum bayadır..

Orta Asya pazarlama tepe yöneticileriyle Jakarta da toplantıdaydık geçen hafta, kampanya revizelerinin beklediklerinden sancılı geçtiğini kendileri itiraf etti.. Bölgesel bazlı kampanya yönetiminden genel bazlı yönetim anlayışına tekrar döneceklermiş, yani bundan bize ne anlam çıkar bekleyip görmek lazım bi süre daha.. Temu daki kampanya ve kampanya içi uygulamalarının tekrar revize edileceği bilgisini aldık fakat ne yönde bize etki eder şu an için kestirmek zor.. Bir de Temu ve Shein in tepe yönetim birimlerinde geçen ay deprem oldu resmen.. Yeni yönetim yeni anlayış ve oturtulmaya çalışılan tüm süreçler... Yani baya sancılı süreç geçiriyorlar diyebilirim.. Lojistik kanallarında da Türkiye nin olduğu grupta da sancıları var, bu konuda kargo firmaları kısa orta vadede revize olacak gibi duruyor.. Başka şeyler de var da şimdilik bu kadar olsun, netleşince yazarım..

Etkinlik devam ediyor mu, bende gözükmüyor artık?
Güncelleme:
Başka telefondan denedim, %0.42+10 puan veriyor toplamda 20 puan toplamak gerekiyor. Mantıksız gelse de 2 kere 480₺ siparişte topladım puanları (vergi dahil değil). Nasıl oldu anlamadım (vergiyle 1500 küsür ödedim).
1500tl varan indirim kodum var sıfır hesaba %50 oranında indirim yapıyor lazımsa uyguna veririm

eski arac ilan no var mı hocam ?
temu tr işine başladılarda burdaki fiyatlardan en az 1.5x fark var temu olurda tr ye gercekten bi depo acarsa ilk amazon depoları gibi uyguna alınabilir yerel bi pazar olusturabilirse rakiplerin arasından hızlıca yükselebilir al birini vur ötekine oldu simdikiler ,hepsi kampanya kupon indirim instagramcılara özel kodlar reklamlar vs satısları arttırmaya calısıyor. Temu Tr de cok seviliyordu ama malum vergiler ithalata getirilen zorluklar sınırlar vs onlarında elleri bi yerde kapanıyor elbette.

Reklam Amaçlı Paylaşım
eski arac ilan no var mı hocam ?
temu tr işine başladılarda burdaki fiyatlardan en az 1.5x fark var temu olurda tr ye gercekten bi depo acarsa ilk amazon depoları gibi uyguna alınabilir yerel bi pazar olusturabilirse rakiplerin arasından hızlıca yükselebilir al birini vur ötekine oldu simdikiler ,hepsi kampanya kupon indirim instagramcılara özel kodlar reklamlar vs satısları arttırmaya calısıyor. Temu Tr de cok seviliyordu ama malum vergiler ithalata getirilen zorluklar sınırlar vs onlarında elleri bi yerde kapanıyor elbette.
Selamlar,
Sarı sitede 1255639909 nolu ilan.. Benim hanım kullanıyordu evin 2.arabasıydı, şimdi hanıma Frtontera hybird aldım bu da boşa çıktı haliyle.. Aracın tüm detay bilgileri ilanda var, bu tarz bir araç arayışınız varsa ciddi düşünürseniz fiyatta yine yardımcı olurum..

Temu Tr ayağında istisnalar hariç, baya fırsatçı var, yani fiyatlar TR içinden olmasına ve Temu nun bu firmalardan çok düşük komisyonlar almasına rağmen satıcıların fiyatlamaları oldukça yüksek... Yerel depo diye görüntülenen ürünlerden bir süre daha mecburiyetiniz yoksa uzak durmanızı öneririm, zira Temu global iade ürünleri de yerel depo mağazaları üzerinden satışta ve almanız sonrasında pişmanlık yaşamanızı istemem.. Temu yerelde satılan ürünler ithalat vergilerine tabi değildir bu arada.. Söyleyebileceğim çok şey var bu hususta ama etik olmaz, yani düşündüğünüz kadar masum süreçler değil diyeyim siz anlayın..

Benim hesapların hepsi patladı. Artık ne wincredit ne kampanya. Elimdeki bozuk ürünlerin iadesine başladım.
Az önce 100 tl alt ödemesiz kupon verdi. Allah razı olsun. ahahha

arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı 300 sayfa gerçekten çok uzun konuyu anlamadım yardımcı olucak şekilde özet geçebilecek var mı? ayrıca farmland olayı boş mu bende baya yakın biryerdeyim solo ama olmaz mı diyorsunuz :D 179gün var bitmesine o zamana kadar halledilir diye düşünmüştüm ben ufak ufak

arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı 300 sayfa gerçekten çok uzun konuyu anlamadım yardımcı olucak şekilde özet geçebilecek var mı? ayrıca farmland olayı boş mu bende baya yakın biryerdeyim solo ama olmaz mı diyorsunuz :D 179gün var bitmesine o zamana kadar halledilir diye düşünmüştüm ben ufak ufak
son 10 sayfadan itibaren okusan olur. çünkü kampanyalar değişti hep.

Selamlar,
Sarı sitede 1255639909 nolu ilan.. Benim hanım kullanıyordu evin 2.arabasıydı, şimdi hanıma Frtontera hybird aldım bu da boşa çıktı haliyle.. Aracın tüm detay bilgileri ilanda var, bu tarz bir araç arayışınız varsa ciddi düşünürseniz fiyatta yine yardımcı olurum..

Temu Tr ayağında istisnalar hariç, baya fırsatçı var, yani fiyatlar TR içinden olmasına ve Temu nun bu firmalardan çok düşük komisyonlar almasına rağmen satıcıların fiyatlamaları oldukça yüksek... Yerel depo diye görüntülenen ürünlerden bir süre daha mecburiyetiniz yoksa uzak durmanızı öneririm, zira Temu global iade ürünleri de yerel depo mağazaları üzerinden satışta ve almanız sonrasında pişmanlık yaşamanızı istemem.. Temu yerelde satılan ürünler ithalat vergilerine tabi değildir bu arada.. Söyleyebileceğim çok şey var bu hususta ama etik olmaz, yani düşündüğünüz kadar masum süreçler değil diyeyim siz anlayın..
kibar cevabınız icin tesekkürler,
kısaca demek istediğinizi anladım hayırlısı olsun diyelim ama biz son kullanıcılar icin durum hic iyiye gitmiyor onu görüyorum...

Selamlar,

Temu işin şeyini çıkardı 600 tl kredi için sipariş verip iptal ettim çarpan verdi ama çarpanı kaçırdım 🫣 çarpansız 1950 tl civarı alışveriş yapmamı istiyor bu kadar yapmam, buradan kurtulma şansım var mı yoksa hesap ban mı yiyecek?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,134
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri