Fiyat preformans fhd ve qhd monitör tavsiyesi

elrici3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Açıkçası ekran kartımı monitörüme göre seçeceğim için şuanda çok arada kaldım. Genelde rekabetçi oyunlar , squad , bf veya az da olsa hikayeli oyunlar oynuyorum. 1080p den devam edeyim mi yoksa fhd artık öldü mü? Bu seçim 3 yıl için geçerli sonra sıfırdan bir sistem dizeceğim. Ayrıca fhd ve qhd için en fiyat performans monitörleri tavsiye olarak alıntılar mısınız fiyat olarak kafamda bir şey yok ancak uçuk modelleri önermezseniz sevinirim. İyi forumlar şimdiden.

Açıkçası ekran kartımı monitörüme göre seçeceğim için şuanda çok arada kaldım. Genelde rekabetçi oyunlar , squad , bf veya az da olsa hikayeli oyunlar oynuyorum. 1080p den devam edeyim mi yoksa fhd artık öldü mü? Bu seçim 3 yıl için geçerli sonra sıfırdan bir sistem dizeceğim. Ayrıca fhd ve qhd için en fiyat performans monitörleri tavsiye olarak alıntılar mısınız fiyat olarak kafamda bir şey yok ancak uçuk modelleri önermezseniz sevinirim. İyi forumlar şimdiden.
Bütçeniz nedir? FPS oyunlarında üst seviye misiniz?

Bütçeniz nedir? FPS oyunlarında üst seviye misiniz?
Hayır kendimce takılıyorum. Bütçe olarak en iyisi değil de paramın en çok değecek modeli arıyorum. Herkes g65b demiş 2k için. Piyasayı yeni yeni öğreniyorum ancak 2k için 10 civarı fhd içinse bilmiyorum nasıl bir bütçe ayırmam gerektiğini. Bir de başta fhd - 2k ayrımını yapmam gerek hikayeli oyunları az oynuyorum genelde milsim , rekabetçi veya sim oyunları. Ne yapsam çok arada kaldım. İşlemci 5600 ona göre ikinci elden bir kart çekeceğim.

Hayır kendimce takılıyorum. Bütçe olarak en iyisi değil de paramın en çok değecek modeli arıyorum. Herkes g65b demiş 2k için. Piyasayı yeni yeni öğreniyorum ancak 2k için 10 civarı fhd içinse bilmiyorum nasıl bir bütçe ayırmam gerektiğini. Bir de başta fhd - 2k ayrımını yapmam gerek hikayeli oyunları az oynuyorum genelde milsim , rekabetçi veya sim oyunları. Ne yapsam çok arada kaldım. İşlemci 5600 ona göre ikinci elden bir kart çekeceğim.
Bu bütçede FPS oyunları için en iyi 1080P monitör bu:
Bu bütçede FPS oyunları için en iyi 2K monitör bu:
2. elden en fazla nekadar güçlü ekran kartı alabilirsiniz? Bu da önemli.

Bu bütçede FPS oyunları için en iyi 1080P monitör bu:
Bu bütçede FPS oyunları için en iyi 2K monitör bu:
2. elden en fazla nekadar güçlü ekran kartı alabilirsiniz? Bu da önemli.
3080 bakıyorum 2k için. 1080P için de 3070 veya 5050 bekliyorum. Onun dışında g65b için görüşleriniz neler? 165hz ile 310hz arasında çok fark var mıdır? Zaten Squad'ta ve sim oyunlarında alacağım fps 100 küsürlerde tamam diğerlerinde daha yüksek ama gerek var mı diye bilmediğimden soruyorum.

@İsimbulamajim
Hocam ekran kartımı tamamen buna göre seçeceğim. Ryzen 5600 ve 650w PSU var. Genelde milsim (squad - arma) rekabetçi ve simülasyon oyunları oynarım. Ama profesyonel falan değil geceleri takılmalık. Ryzen 2600ü kısa vade için 5600e yükselttim güzel bir soğutucu ile. Nasıl bir yol izleyeyim?

@İsimbulamajim
Hocam ekran kartımı tamamen buna göre seçeceğim. Ryzen 5600 ve 650w PSU var. Genelde milsim (squad - arma) rekabetçi ve simülasyon oyunları oynarım. Ama profesyonel falan değil geceleri takılmalık. Ryzen 2600ü kısa vade için 5600e yükselttim güzel bir soğutucu ile. Nasıl bir yol izleyeyim?
F/P Diyorsan en iyi monitör budur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış kişiyi etiketlemişim :D

@İsimbulamajim da yorum yaparsa
O arkadaş bu monitörü sevmiyor :D Monitörü 3 haftadır kullanıyorum va panellerin ghostingi bundada var ancak dikkat etmedikçe ve ayarları karıştırmadıkça olmuyor. 5300 tl ye 2k 165 hz monitör bulunmuyor f/p dememizin sebebi bu

@İsimbulamajim
Ozaman 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,542
Üyeler
183,850
Son üye
şahinnnn
Geri